сряда, юли 24

Перфектна пералня за всички нужди – Samsung WW90TA046AX/LE

Пералнята Samsung WW90TA046AX/LE предлага най-новите технологии и функции, които съчетават перфектното пране с енергийна ефективност и удобство. С капацитет от 9 кг и скорост на центрофугата от 1400 оборота в минута, това устройство е създадено, за да отговори на всички вашите перални нужди.

Интелигентни функции за перфектни резултати: Samsung WW90TA046AX/LE разполага с иновативни функции, които осигуряват върхово качество на пране. Технологията Eco Bubble трансформира препарата за пране в балончета, които проникват дълбоко във влакната на дрехите и почистват грязта и петната с лекота. Функцията Bubble Soak предоставя предварително накисване на дрехите, за да се отстранят дори и най-упоритите замърсявания преди началото на цикъла на пране. Steam функцията използва пара, за да премахне бактерии и алергени, гарантирайки по-чисти и по-хигиенични дрехи. Smart Check ви позволява да контролирате и диагностицирате проблеми с пералнята посредством смартфона си, спестявайки време и усилия при потенциални ремонти.

Пералня Samsung WW90TA046AX/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Digital Inverter Motor, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективен и надежден: Samsung WW90TA046AX/LE е снабдена със Digital Inverter Motor, който е не само тих, но и енергоефективен. Този мотор автоматично регулира скоростта си в зависимост от нуждите на прането, което осигурява по-дълъг живот на уреда и намалява консумацията на енергия. Класът на енергийна ефективност A е свидетелство за икономичността и екологичността на този модел.

Изящен дизайн и удобство: Samsung WW90TA046AX/LE се отличава със своя стилен дизайн и изработка от неръждаема стомана, която придава на уреда модерен и елегантен вид. Контролният панел е лесен за използване и предлага бърз достъп до различните настройки и програми за пране. С капацитет от 9 кг, тази пералня е идеална за семейства с по-големи нужди от пране.

Пералня Samsung WW90TA046AX/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Digital Inverter Motor, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Samsung WW90TA046AX/LE е пералня, която съчетава в себе си високо качество, енергийна ефективност и интелигентни функции. Тя е идеалният избор за всеки, който търси пералня, която да се справя с всякакъв вид замърсявания и да осигурява перфектни резултати при пране. Благодарение на нейните иновативни функции и удобството при управлението, тя ще ви помогне да се насладите на чисти и свежи дрехи всеки ден.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply