сряда, май 29

Samsung WW90T986ASH/S7 – Иновативна пералня с умни функции и висока ефективност

Samsung WW90T986ASH/S7 е пералня, която предлага изключителна ефективност и иновативни функции, за да се грижи за вашето пране. С капацитет от 9 кг и скорост на центрофугата до 1600 оборота в минута, тази пералня е проектирана да отговори на нуждите на дори най-изискващите потребители.

QuickDrive технологията: Една от най-забележителните функции на Samsung WW90T986ASH/S7 е QuickDrive технологията. Тя използва специално дизайниран барабан и задната стена на пералнята, за да осигури по-бързо и по-ефективно пране. Благодарение на движението на барабана в различни посоки, времето за пране се намалява, без да се компрометира качеството на резултатите.

Пералня Samsung WW90T986ASH/S7, 9 кг, 1600 об/мин, Клас A, QuickDrive, AI Control, Auto Dispenser, Add Wash, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, VRT+, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за перфектни резултати: Samsung WW90T986ASH/S7 разполага с няколко умни функции, които осигуряват перфектно почистване на вашите дрехи. AI Control ви позволява да управлявате пералнята от всяко място, използвайки мобилното приложение на Samsung. Auto Dispenser автоматично дозира правилното количество препарат за пране въз основа на теглото на прането, осигурявайки оптимални резултати при всяко пране. Функцията Add Wash позволява добавяне на дрехи по време на пране, дори и след стартирането на цикъла.

Бързо пране и ниска консумация на енергия: С функцията Super Speed 39 можете да получите перфектно почистени дрехи за само 39 минути. Това е изключително полезно, когато имате ограничено време за пране и се нуждаете от бързи резултати. Освен това, пералнята е класифицирана в клас A за енергийна ефективност, което означава, че използва по-малко енергия и намалява вашия разход за електричество.

Motor Digital Inverter и VRT+: Samsung WW90T986ASH/S7 е оборудвана със силов мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Той има по-дълъг живот в сравнение с традиционните мотори и намалява вибрациите и шума по време на цикъла на пране. В съчетание с технологията VRT+ (Vibration Reduction Technology+), това осигурява стабилност и баланс при центрофугата и намалява притесненията за нежните вещи.

Пералня Samsung WW90T986ASH/S7, 9 кг, 1600 об/мин, Клас A, QuickDrive, AI Control, Auto Dispenser, Add Wash, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, VRT+, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Свързаност чрез Wi-Fi: Свързвайки пералнята си с домашната Wi-Fi мрежа, можете да се възползвате от удобството на дистанционното управление и допълнителни функции. Можете да контролирате пералнята, да изберете програми, да получавате уведомления за завършване на прането и дори да получавате предложения за оптимизация на настройките въз основа на вашите предпочитания и навици.

Заключение: Samsung WW90T986ASH/S7 е пералня, която се отличава с иновативни функции, висока ефективност и свързаност. Тя осигурява бързи и качествени резултати при пране, в комбинация с ниска консумация на енергия. Интелигентните функции и свързаността през Wi-Fi предлагат удобство и контрол над пералнята ви от всяко място. В същото време, Motor Digital Inverter и технологията VRT+ гарантират тиха и стабилна работа. Samsung WW90T986ASH/S7 е пералня, която ще отговори на вашите изисквания и ще осигури перфектно почистване на вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply