сряда, май 29

Изживейте пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 – перфектното съчетание от интелигентни функции и мощност

Във всяко домакинство пералнята е от съществено значение, когато става въпрос за пране на дрехи. Ако търсите пералня, която да отговори на вашите изисквания за ефективност и комфорт, то пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 е вашият идеален избор.

С капацитет от 9 кг, тази пералня може да се справи с по-големи количества пране, осигурявайки ви гъвкавост и удобство. Независимо дали имате голямо семейство или просто имате нужда от пералня, която да се справи с по-големи зареждания, Samsung WW90T734DBX/S7 ви гарантира качествени резултати при всяко пране.

Quick Bubble е една от иновативните функции на тази пералня. Тя позволява на прането да бъде по-бързо и по-ефективно. Благодарение на Quick Bubble технологията, препаратът за пране прониква по-дълбоко в тъканите на дрехите, осигурявайки изключително почистване и по-бързо сушене.

Пералня Samsung WW90T734DBX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Auto Dispenser, Steam, Super Speed 59, Мотор Digital Inverter, Wifi, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

AI Control е умната функция, която променя начина, по който прането се извършва. Пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 разполага с вграден и-модул, който позволява на уреда да “научи” вашите предпочитания и да се адаптира към тях. Тя разпознава типа на дрехите и автоматично настройва оптималните настройки за пералнята, гарантирайки перфектни резултати при всяко пране.

Auto Dispenser е още една полезна функция на тази пералня. Този автоматичен дозатор позволява правилното дозиране на препарата за пране и омекотителя, спестявайки ви време и усилия. Просто заредете дозатора с препарата и пералнята ще се погрижи за правилното дозиране при всяко пране.

Steam функцията е отлична за постигане на допълнително почистване и хигиена на дрехите. Парата прониква в тъканите на дрехите, премахвайки бактерии и алергени. Така вашите дрехи са не само чисти, но и свежи и хигиенично чисти.

Супер бързата функция Super Speed 59 е идеална, когато имате нужда от бързо пране на дрехи. Тя намалява времето на цикъла на пране, без да компрометира качеството и ефективността на резултатите. С пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 можете да имате свежи и чисти дрехи в кратък срок.

Мощният Motor Digital Inverter в пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 осигурява тиха и ефективна работа. Този устойчив на износване мотор осигурява по-дълъг живот на уреда и гарантира надеждност при всяко пране.

Пералня Samsung WW90T734DBX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Auto Dispenser, Steam, Super Speed 59, Мотор Digital Inverter, Wifi, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Има също и функция за връзка с WiFi, която ви дава възможност да контролирате пералнята от всяко място. С помощта на приложението на Samsung, можете да стартирате, спирате или следите прогреса на прането, когато не сте у дома. Това ви дава гъвкавост и контрол върху прането си.

Дизайнът на пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 също е впечатляващ. Изработена в стилен и модерен иноксов цвят, тя ще допълни вашия дом с елегантност и изтънченост.

Заключение: С пералнята Samsung WW90T734DBX/S7 получавате перфектното съчетание от интелигентни функции и мощност. С голям капацитет, бързи и ефективни цикли на пране, функции за по-добро дозиране и хигиена, тиха работа и възможност за управление от разстояние, тази пералня е идеалният избор за вашите нужди. Доверете се на Samsung и се насладете на перфектно чисти и свежи дрехи във вашето домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply