сряда, април 24

Иновативна и ефективна: Пералня Samsung WW90T734DBH/S7

Пералнята Samsung WW90T734DBH/S7 е истинско върхово предложение в света на пералните машини. Снабдена с най-новите технологии и функции, тази пералня ви осигурява безупречни резултати при прането на вашите дрехи.

С капацитет от 9 кг и скорост на центрофугата от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства със среден до голям брой членове. Можете да заредите повече дрехи в една пране и да спестите време и енергия.

Пералня Samsung WW90T734DBH/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Auto Dispenser, Steam, Super Speed 59, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от ключовите функции на WW90T734DBH/S7 е Quick Bubble. Тази технология разтваря препарата за пране бързо и ефективно, осигурявайки по-добро проникване на течността в тъканите на дрехите. Това води до по-добро отстраняване на петна и по-чисти резултати.

AI Control е интелигентна функция, която превръща прането в истинско удоволствие. С помощта на вградената изкуствена интелигенция, пералнята може да разпознае видовете тъкани и да настрои оптималния режим за всяка от тях. Това осигурява постигането на перфектни резултати при минимално усилие от ваша страна.

Auto Dispenser е удобна функция, която автоматично дозира правилното количество препарат за пране във всяко пране. Това ви освобождава от необходимостта да измервате препарата ръчно и ви гарантира, че винаги получавате оптимални резултати.

Steam функцията на WW90T734DBH/S7 е отлична за постигане на по-хигиенично пране. Парата прониква в тъканите на дрехите и ефективно премахва бактерии и алергени, оставяйки ви с чисти и свежи дрехи.

Супер скоростта от 59 минути е идеална за бързи пранета, когато времето е ограничено. Можете да изперете и изсушите дрехи в рекордно кратък период от време, без да жертвате качеството на резултатите.

Моторът Digital Inverter осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Той е по-малко податлив на износване и осигурява по-дълъг живот на уреда.

Пералня Samsung WW90T734DBH/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Auto Dispenser, Steam, Super Speed 59, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Вградената функция на WiFi ви позволява да контролирате и управлявате пералнята от всяко място чрез приложението на Samsung. Можете да започнете, спрете или проверите напредъка на прането дори когато не сте у дома.

WW90T734DBH/S7 е представена в привлекателен бял цвят, който се вписва перфектно във всяка кухня или пералня. Нейният стилен и модерен дизайн ще допълни визията на вашия дом със своята елегантност и изчистеност.

В заключение, пералнята Samsung WW90T734DBH/S7 е надеждно, ефективно и интелигентно решение за прането на дрехи. С нейните напредничави функции като Quick Bubble, AI Control, Auto Dispenser и Steam, можете да се наслаждавате на перфектно чисти и свежи дрехи с минимални усилия. Тя предлага комбинация от функционалност, удобство и стил, които я правят перфектен избор за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply