петък, юни 14

Пералня Samsung WW90T654DLX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Add Wash, AI Control, Steam, Super Speed 59, Drum Clean+, Мотор Digital Inverter, Wifi, Inox

Samsung WW90T654DLX/S7 e висок клас перална машина оборудвана с най-иновативните функции и програми, които максимално ще улеснят живота ви, като създат условия за безупречно пране.

Моделът е в цвят инокс, с изключително модерна визия, която ще се откроява и ще стои достолепно във всяко кътче, като внесе класа и елегантност в дома ви.

Уредът е с голяма вместимост –  9 кг, като предлага високоефективна  и сравнително тиха работа – обороти на въртене от 1400 об/мин и е подхоящ за големи семейства.

Samsung WW90T654DLX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung WW90T654DLX/S7 е с впечатляващо ниво на енергийна ефективност, разпределена в енергиен клас  A+++, с което значително ще намали  разходите ви за електроенергия.

В допълнение за по-тиха и по-мощна производителност е подкрепена от дигитален инвенторен мотор, който обезпечава по-ниска консумация на ток от стандартния мотор.

Пералната машина е проектирана така, че максимално да се имплементира към навиците и да компенсира пропуските ви в битовата рутина, като иновативната вратичка Add Wash, например, която позволява добавяне на допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал.

От Samsung знаят, че поддържането на стерилно чиста среда е от първостепенна важност за безупречността и благоуханието на дрехите. За това са създали специални цикли, които да ви спестят както време, така и труд в досадно почистване на чекмеджето или барабана.

Настройте Drum Clean + за поддръжка на хигиенично чисти врата и вътрешност на пералната машина. Цикълът премахва  замърсяването от барабана и 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма без нужда от скъп препарат чрез мощна водна струя и бързо въртене на барабана, които перфектно почистват замърсяването, което се събира около уплътнението на вратата.

Samsung WW90T654DLX/S7 ще ви впечатли със своята интелигентност. Както споменахме тя ще се адаптира към вашите навици с помощта на внедрения изкуствен интелект Al Control, който позволява по-лесно и ефективно изпиране с приложението SmartThings , което автоматично избира перфектния режим за сушене и е незаменим дигитален съветник относно програмите, планирането и остраняването на неизправности.

Samsung WW90T654DLX/S7

Изперете дрехите си само за 59 мин с цикъла Super Speed 59, който ще намали ежедневното време за пране без компромис с изрядна чистота.

Технологията Eco Bubble прилага силата на мехурчетата, като  осигурява мощно почистване, като прониква бързо в плата и отстранява лесно замърсяването, като същевременно пести енергия и предпазва цветовете и тъканите.

А програмата  Hygiene Steam ще ви спечели от първо ползване, защото почистването се извършва без предварителна обработка, чрез отделянето от дъното на барабана пара, която максимално изпира и най-упоритите замърсявания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply