събота, април 13

Samsung WW90T534DAT/S7 – Интелигентна пералня с високи производствени характеристики

Samsung WW90T534DAT/S7 е пералня, която съчетава в себе си най-новите технологии и иновации, за да осигури перфектно пране и грижа за вашите дрехи. С капацитет от 9 кг и мощност на центрофугата до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства с по-голямо количество пране.

Интелигентна функционалност: Samsung WW90T534DAT/S7 е оборудвана с различни интелигентни функции, които улесняват вашия ден. С вградената WiFi Smart Things технология можете да контролирате пералнята си от всяко място, използвайки своя смартфон. Можете да стартирате или спирате прането, да изберете различни програми и да получавате известия, когато прането е завършено.

Пералня Samsung WW90T534DAT/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble™, Auto Dispenser, Steam Wash, WiFi Smart Things, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология Eco Bubble™: Eco Bubble™ е иновативна технология на Samsung, която осигурява по-ефективно почистване на дрехите. Чрез смесване на въздух, вода и препарат, тази технология превръща препарата в мехурчета, които проникват дълбоко в текстила и премахват замърсяванията, дори и при ниски температури на пране.

Auto Dispenser: С Auto Dispenser функцията, Samsung WW90T534DAT/S7 автоматично дозира правилното количество препарат за всяко пране. Това ви осигурява точно и ефективно използване на препарата, без да трябва да се притеснявате от неговото измерване.

Steam Wash: С вградената Steam Wash функция, пералнята осигурява по-дълбоко и по-темелно почистване на вашите дрехи. Парата прониква в текстила и разтваря замърсяванията, което осигурява по-превъзходни резултати при премахването на петна и неприятни миризми.

Пералня Samsung WW90T534DAT/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble™, Auto Dispenser, Steam Wash, WiFi Smart Things, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективна: Samsung WW90T534DAT/S7 притежава клас A енергийна ефективност, което означава, че използва по-малко енергия за изпълнение на цикъла на пране. Това не само помага за опазване на околната среда, но и ви помага да намалите разходите за електроенергия.

Заключение: Samsung WW90T534DAT/S7 е пералня, която отговаря на всички ваши нужди за ефективно, интелигентно и грижовно пране. С нейните разнообразни функции, като Eco Bubble™, Auto Dispenser и Steam Wash, можете да се радвате на перфектно почистени и свежи дрехи. Вградената WiFi свързаност ви дава контрол над пералнята, където и да сте, а клас A енергийната ефективност ви помага да пестите енергия и разходи. Тази пералня е изборът, който ви осигурява перфектно пране и комфорт в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply