четвъртък, май 23

Пералня Samsung WW90T4540TE/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Бял

Samsung WW90T4540TE/LE е класически модел пералня, подходяща за четиричленни семейства, които предпочитат да залагат на боджетни предложения на доказани брандове.

Уредът е с вместимост 9 кг., с предно зареждане и ляво отваряне на люка. Вратичката е иновативно проектирана Add Wash, като позволява добавяне на допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал. Изключително практична е и за добавяне на дрехи изпрани на ръка, които искате да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга.

Samsung WW90T4540TE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е енергоефективен благодарение на енергийния клас A +++, като предлага годишен разход на енергия от 196 kWh и годишен разход на вода от 9400 литра.

Съвременният дизайн и безшумна работа – максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута и шум от 74 db при центрофугиране и 53 db при пране, позволяват Samsung WW90T4540TE/LE да бъде монтирана дори в споделени пространства, без да нарушава звуковата хармония по време на своята работа.

В допълнение тази изключителна издръжливост и високо ниво на производителност са подкрепени от специална дигитална инверторна технология, която позволява консумация на по-малко енергия от стандартния универсален мотор.

Моделът е подходящ за семейства с деца, защото е обезпечен със защитна функция –  Child Lock, която позволява да заключите бутоните на пералната машина, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата без да се притеснявате, че децата играят в близост до нея.

Samsung WW90T4540TE/LE е проектирана да оптимизира както разходите, така и времето, създавайки максимален потребителски комфорт. С тази идея е създадена технологията на чекмеджето – StayClean, която гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода, за да се наслаждавате на по-чисто и хигиенично чекмедже.

Не само това! Пералнята ще ви уведоми, когато има нужда от почистване. Специален цикъл за самопочистване на барабана – Drum Clean, се грижи за отстраняването на 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма

Samsung WW90T4540TE/LE

За безупречно чистите дрехи със запазени цветове и материи се грижат множество иновативни програми – от памук до синтетика, основа мисия е защитени и ефективно изпрани дрехи.

Гордостта на модела е специалната програ за пране с пара Hygiene Steam, която подобрява качеството на почистване на прането без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, напоявайки всяка дреха, като премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите и алергените.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply