сряда, април 24

Samsung WW80TA046AE/LE – премахва упоритите петна дори на ниска температура

Ще Ви представим един електроуред от ново поколение, който би се вписал идеално във всеки интериор. Пералнята Samsung WW80TA046AE/LE съчетава високо качество, ниска цена и добра вместимост. С някои от функциите й може да се сблъсквате за първи път, но със сигурност ще се превърнат в неизменна част от процеса на пране. Пералнята е в класически бял цвят, изградена от неръждаема стомана. Енергийният й клас е ,,B’’, а енергийната й ефективност е съобразена с най-новите европейски разпоредби, съответстващи на Class B.

Samsung WW80TA046AE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нека поговорим първо за онова, което прави тази пералня специална. Със сигурност повечето домакини не могат да си представят живота без модерните технологии в  пералните, които превръщат тягостната домашна работа в лесна и дори приятна. Технологиите, които предлага пералнята Samsung WW80TA046AE/LE са следните: Bubble Soak, Smart Check, Eco Bubble и Drum Clean. Нека Ви запознаем малко по-подробно с част от тях:

Технологията Bubble Soak може и да се окаже спасението на всяка домакиня и ужасът на петната от червено вино. Тази функция е създадена, за да се бори с упоритите петна, работейки еднакво добре с всякакви материи. С натискането на едно копче добавяте още 30 минути към избраната от Вас програма и получавате перфектно изпрани дрехи. Мехурчетата, с които са напоени дрехите, осигуряват сигурно отстраняване на всякакъв вид мръсотия.

Ако сте се уморили от мръсотията в пералнята и неприятната миризма, от която сякаш няма отърваване – ще се влюбите във функцията Drum Clean. Изхвърлете надценените и силни препарати, защото с тази програма барабанът на Вашата пералня ще се самопочисти от 99,9% от бактериите, единствено с помощта на накисване, пулсиране и въртене на високи обороти. Не се притеснявайте, че ще трябва и да гадаете, кога барабанът се нуждае от почистване – той сам ще Ви сигнализира за това.

Eco Bubble пък е една изключително екосъобразна функция, която се грижи не само за природата, но и за Вашите сметки. Технологията почиства в дълбочина при ниски температури. Препаратът се преобразува в малки мехурчета, които бързо проникват в тъканите на дрехите и успешно отстраняват замърсяванията, но и се грижат за целостта, мекотата и блясъка на материите.

Все още не сте убеден, че това е точната пералня? Нека Ви запознаем тогава и с останалите й характеристики.

Samsung WW80TA046AE/LE е с инверторен мотор и притежава вместимост от 8 килограма, което я прави перфектна за домакинство от 4-5 души. Ако пък една част от домакинството са малки деца, които трябва да спят следобеден сън – шумът от пералнята не би бил проблем, защото такъв почти не се усеща. Нивото на шум при центрофуга е едва 72 dB. Пералнята предлага и заключване за деца, специално за малките палавници.

Функциите, които притежава пералнята са Интензивна, Финално забавяне и Hygiene Steam. В общи линии – всичко необходимо за нуждите на едно домакинство. Програмите също не отстъпват по нищо на замърсяванията: Памук, Предпране, Центрофуга, Деликатна, Изплакване, Синтетика, Eco, Бельо, Mixt и Spin + Drain.

Samsung WW80TA046AE/LE

Ако нямате време и трябва спешно да излизате – Samsung WW80TA046AE/LE предлага бърза програма, която е само с 15 минути продължителност. Ако имате малко повече време, спокойно можете да я пуснете на ECO програмата й с 3, 28ч продължителност.

Препоръчваме ли Ви Samsung WW80TA046AE/LE? Естествено! Това е уред от ново поколение, който притежава всички екстри за времето си. Тази пералня може да Ви гарантира безпроблемно отстраняване на упорити петна, съобразено с всичко световни стандарти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply