сряда, май 29

Samsung WW80T854DBT/S7 – Интелигентна пералня за ефективно и бързо пране

Samsung WW80T854DBT/S7 е пералня, която се отличава с иновативни функции и ефективност, предлагайки перфектно почистване на вашите дрехи. С капацитет от 8 кг и скорост на центрофугата до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства със среден размер на прането.

QuickDrive технология: Една от ключовите функции на Samsung WW80T854DBT/S7 е QuickDrive технологията, която гарантира по-бързо и по-ефективно пране. С помощта на специално проектиран барабан и движение в две посоки, времето за пране се намалява значително, без да се компрометира качеството на почистването.

Пералня Samsung WW80T854DBT/S7, 8 кг, 1400 об/мин, Клас A, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Steam, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентно управление: С вградената AI Control функция, Samsung WW80T854DBT/S7 ви позволява да управлявате пералнята от всяко място, използвайки мобилното приложение на Samsung. Можете да избирате програми, да проверявате статуса на прането и да получавате известия за завършване на цикъла. Това ви дава гъвкавост и контрол над прането, без значение къде се намирате.

Добавяне на дрехи по време на пране: С функцията Add Wash можете да добавите забравени дрехи по време на пране. Просто отворете вратата и добавете дрехите, които сте пропуснали. Това е изключително удобно, особено когато откриете изпаднала чорапогащник или блуза, след като сте стартирали пералнята.

Бързо и ефективно пране: Super Speed 39 е функция, която ви позволява да получите перфектно почистени дрехи за само 39 минути. Това е идеално, когато имате нужда от бързи резултати и спешно пране. С Steam функцията, пералнята премахва петна и неприятни миризми, осигурявайки по-свежи и по-чисти дрехи.

Енергоспестяващ мотор: Samsung WW80T854DBT/S7 е оборудвана с Motor Digital Inverter, който не само осигурява по-тиха работа, но и по-ниска консумация на енергия. Този мотор е изключително надежден и осигурява дълготрайност на пералнята.

Пералня Samsung WW80T854DBT/S7, 8 кг, 1400 об/мин, Клас A, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Steam, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Свързаност чрез Wi-Fi: С вградената Wi-Fi свързаност, можете да контролирате пералнята си от всяко място. Използвайте приложението на Samsung, за да стартирате и спирате цикли на пране, да изберете настройки и да получавате уведомления за завършено пране. Това ви осигурява удобство и контрол, когато сте в движение.

Заключение: Samsung WW80T854DBT/S7 е пералня, която притежава всички иновативни функции и технологии, от които се нуждаете за бързо и ефективно пране. QuickDrive и Super Speed 39 ви спестяват време, докато AI Control и Wi-Fi свързаността ви дават контрол над пералнята, където и да сте. Със своя Motor Digital Inverter и клас A енергийна ефективност, тази пералня съчетава висока производителност с ниска консумация на енергия. Всичко това я прави отличен избор за домакинства, които търсят пералня с високи стандарти на качество и удобство.

Leave A Reply