сряда, април 24

Samsung WW80T754DBT/S7 – Ефективна пералня с интелигентни функции за перфектно пране

Samsung WW80T754DBT/S7 е пералня, която се отличава с впечатляваща ефективност и иновативни функции, предназначени да ви осигурят перфектно почистени дрехи. С капацитет от 8 кг и мощност на центрофугата до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства със средно голям брой дрехи.

Пералня Samsung WW80T754DBT/S7, 8 кг, 1400 об/мин, Клас B, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Steam, Super Speed 39, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за перфектни резултати: Samsung WW80T754DBT/S7 разполага с няколко интелигентни функции, които гарантират перфектно почистване на вашите дрехи. Quick Bubble технологията превръща препарата за пране в пяна бързо и ефективно, за да проникне дълбоко във влакната на дрехите и да премахне петна и замърсявания. AI Control ви дава възможност да управлявате пералнята от всяко място, използвайки смартфона си или гласови команди. Функцията Add Wash ви позволява да добавяте дрехи дори по време на цикъла на пране, без да бъде нарушена работата на пералнята. С технологията Super Speed 39 можете да получите перфектно почистени дрехи за само 39 минути, което е особено удобно, когато имате спешна нужда от пране.

Иновативен мотор и свързаност: Samsung WW80T754DBT/S7 е оборудвана с мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Този тип мотор има по-дълъг живот и по-ниска консумация на енергия, като същевременно осигурява отлични резултати при пране. С WiFi връзка можете да свържете пералнята си към интернет и да я контролирате от разстояние, използвайки приложението на Samsung.

Пералня Samsung WW80T754DBT/S7, 8 кг, 1400 об/мин, Клас B, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Steam, Super Speed 39, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Елегантен дизайн и надеждност: Samsung WW80T754DBT/S7 привлича вниманието си с модерен дизайн и бяла цветова гама, която ще се вписва перфектно във вашата пералня. Освен това, със своята класификация в клас B за енергийна ефективност, тя предлага добри резултати при почистване, като същевременно намалява енергопотреблението.

Заключение: Samsung WW80T754DBT/S7 е пералня, която съчетава интелигентни функции, ефективно почистване и надеждност. С нея можете да се насладите на перфектно пране, спестявайки време и енергия. Благодарение на иновативните функции и свързаността през WiFi, можете да контролирате пералнята си от разстояние и да се уверите, че прането ви винаги е на високо ниво. А с елегантния си дизайн и надеждността, Samsung WW80T754DBT/S7 е пералня, която ще отговори на всичките ви очаквания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply