сряда, октомври 4

Пералня Samsung WW80T534DAX/S7 – черна пералня за бели дрехи

Samsung WW80T534DAX/S7 Пералня за всеки дом! Стандартно монтиране с предно зареждане и капацитет от 8кг, подходящ за прането на 3-4 членно семейство.

Samsung WW80T534DAX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Максималната скорост на въртене, по време на центрофугиране, е 1400 об/мин, като този скоростен режим по никакъв начин няма да наруши почивката или съня Ви. Нивата на шум по време на стандартната работа на уреда и по време на центрофугиране са съответно 53dB и 72dB. Антивибрационният дизайн на пералнята снижава нивата на шум, както и елиминира излишните вибрации.

Механичният контролен панел на пералня Samsung WW80T534DAX/S7 е изпълнен с избор от цели 22 различни програми: Деликатни, Памук, Грижа за бебето, Безшумно пране, Синтетика, Вълна, Деним, Спално бельо, Drum Clean, Outdoor, 15′ бързо пране, Изплакване + отцеждане, Ризи, Hygiene Steam, Хавлии, Еко 40-60, Colours, Active wear, Cloudy day, Drain/Spin, Intense Cold и Mixed load. Удобни програми за изпиране за всеки различен и динамичен ден, било то на семейство с бебе или малко дете, на човек обичащ да спортува активно, за любимите вълнени и меки пуловери през зимата, за дъждовните дни през пролетта, за хората, които обичат да се обличат цветно и пъстро и още много.

Безшумният режим на пране можете да използвате по време на нощните цикли на пране. Бързата 15 минутна програма за ежедневните Ви, леко замърсени дрехи, а в края на всяка от отделните програми ще можете да включите функцията Drum Clean, за самопочистване на барабана и подготовката му за следващото изпиране.

Samsung WW80T534DAX/S7

Разнообразието на всички тези пъстри функции в никакъв случай не се изчерпва до тези 22 програми. Пералнята използва специалната технология Eco Bubble, с която смесването на праха за пране с материята на дрехите става по-лесно, защото преди да се докоснат, препаратът се превръща в микроскопични мехурчета. Така успява да проникне изключително дълбоко между всяка нишка и да почисти материите наистина в дълбочина.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply