понеделник, март 4

Пералня Samsung WW80T504DAE/S7 – с мощна дигитална инверторна технология в своята сърцевина

Често в домакинствата се налага да бъде закупена нова пералня или да се смени старата поради някаква причина. На пазара има много модели и изпадаме в недоумение коя точно да изберем. Ето един модел, който със сигурност ще Ви допадне и ще работи в унисон с Вашите високи критерии. Това е Samsung WW80T504DAE/S7.
Капацитетът на нейния барабан е 8кг, което я прави подходяща за четиричленно домакинство. Зареждането е отпред с ляв отвор, където се намира и дигиталният тъч скрийн дисплей с 22 програми разположени на него. Пералнята е високо оборотна, с максимална скорост при центрофугиране от 1400 оборота в минута и същевременно с това – с ниско ниво на шум от 72dB. Добра инвестиция е заради нейния дигитален инверторен мотор, задвижван от мощни магнити, осъществяващи по-висока производителност в сравнение със стандартните мотори. По този начин пералнята сама спестява електричество. Енергийният клас на тази пералня е клас В – 55 kWh за 100 измивания.

Samsung WW80T504DAE/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както споменахме Samsung WW80T504DAE/S7 има 22 функции, които спомагат за пълното изпиране и хигиена в зависимост от това колко време трябва да бъде отделено за изпирането на дрехите и какви са нуждите на отделните тъкани и материи. Да се спрем на някои от тях:

Bubble Soak е 30-минутна функция, която можете да добавите към всяка от програмите за пране. Тя Ви помага да отстраните по-упорити петна и замърсявания, без значение от материята на дрехата, като я третира с допълнителна пяна, която минава през нишките на дрехите.

Програма за пране с пара Hygiene Steam, която спомага за по-доброто изпиране, като премахва 99.9% от бактериите и алергените. Това се случва след като от дъното на барабана излиза пара, която действа в дълбочина и прониква навсякъде между тъканите.

Друга страхотна функция е Eco Bubble. Използва се при по-замърсени дрехи и петна. Подобно на Bubble Soak използва двойна пяна с много мехурчета, попиващи по-лесно в дрехите и спомагащи за по-доброто им изпиране.

Drum clean е изключително полезна функция за запазване на пералнята чиста. Пералнята има опция, която Ви информира кога да я активирате, за да се самопочисти барабанът и да няма неприятна миризма или натрупване на други мръсотии. Не е нужно Вие да почиствате вътрешността на пералнята, защото тя ще извършва това съвсем сама!

Следват няколко познати функции за определяне типа на дрехите, които ще пуснете за пране, а именно: Деликатни, Памук, Грижа за бебето, Безшумно пране, Синтетика, Вълна, Деним, Спално бельо, Outdoor, 15′ бързо пране, Изплакване + отцеждане, Ризи, Хавлии, Еко 40-60, Colours, Active wear, Cloudy day, Drain/Spin, Intense Cold и Mixed load. Обобщено казано ще разполагате с различни програми за всеки специфичен случай от Вашето ежедневие. Ако имате леко замърсени дрехи, може да ги пуснете на кратката програма, която е само 15 минути. Ако имате доста замърсени може да ползвате функцията Outdoor или Active wear. За хората с якички има страхотна функция Ризи, която е специална и не наранява дрехата, не я разпъва или мачка прекалено много, и я подготвя за последващото гладене. Има и функция за хавлии. При нея хавлиите се дезинфекцират без материята да се изтънява.

Като всяка нова модерна пералня и Samsung WW80T504DAE/S7 притежава функция Еко. Тя работи с ниска температура на изпиране и по-ниски обороти, което пести от сметката за ток. Продължителността на тази програма е 3ч и 38мин.

Samsung WW80T504DAE/S7

Функцията Изплакване + отцеждане е заместител на ръчното пране, а има и такава за пране само със студена вода. За любителите на цветното пране има функция само за цветни тъкани, която пази цветовете от избеляване, а за останалите – функция за смесено цветно пране, която не позволява на дрехите да поемат боя една от друга, поради ниския градус на водата, чрез която се третират.

Най-хубавото оставихме за накрая – функцията Al контрол. Това е изкуствен интелект и се управлява лесно от телефона или таблета Ви. За връзката Ви е нужен само Wi-Fi. Тази интелигентна функция запаметява Вашите навици за пране, предлага подходящ режим за всяко едно изпиране и Ви информира, ако има неизправности по пералнята. Можете да следите цикъла на изпиране на Вашето пране и оставащото време до приключване на процедурата в текущо време само през Вашето Smart устройство.

Стандартна по размери с дълбочина – 55см, широчина 60см, височина – 85см и тегло от 65кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply