четвъртък, юни 13

Пералня Samsung WW80T4540AX/LE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Инокс

WW80T4540AX/LE е бюджетна пералня на корейския гигант Samsung. Моделът е проектиран за стандартни – четиричленни семейства, с вместимост 8 кг и е класифицирана в средния клас домашна техника.

Уредът е с елегантен дизайн, в цвят инокс, като иновативната вратичка Add Wash е първото нещо, с което ще ви влюби в себе си. Създадена за онези, които винаги бързат и забравят да добавят по нещо, освен, че ще улесни живота ви, но и позволява добавяне на допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал. Изключително полезна е и за добавяне на дрехи изпрани на ръка, които искате да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга.

Samsung WW80T4540AX/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

WW80T4540AX/LE ще ви впечатли и със самопочистващия си цикъл на барабана – Drum Clean, който старателно се грижи за отстраняването на 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма, като създава една стерилно чиста перилна среда.

Един от поредните големи плюсове на тази перална машина е нейната енергоефективност благодарение на енергийния клас A +++, който поддържа и специалната подкрепа от дигитална инверторна технология, която позволява консумация на по-малко енергия от стандартния универсален мотор, гарантирайки издръжливост и високо ниво на производителност.

Годишният енергиен разход, който предлага е 177 kWh, със среден разход на вода 8100 l.

Функцията за защита – Child Lock позволява заключване бутоните на пералната машина, за предотвратяване на случайно изключване или промяна на програмата без да се притеснявате, че децата играят в близост до нея.

 

Samsung WW80T4540AX/LE e обезпечена с функцията  Smart Check, която ви позволява да управлявате вашата пералня дистанционно,  от вашия смартфон и ви уведомява за състоянието на машината дали има проблем и ви навигира в  действията, които можете да предприемете, за да го разрешите от  телефона .

Samsung WW80T4540AX/LE

Моделът е с множество иновативни програми, които  гарантират безупречността и дългия живот на вашите дрехи – от памук, през синтетика до микс, Samsung WW80T4540AX/LE ще защити всяка тъкан и ще се погрижи максимално да запази цветовете и материите.

В името на тази кауза, от корейския бранд са създали специална програма с пара – Hygiene Steam, която почиства прането с помощта на пара отделяща се от барабана, като премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите и алергените.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply