неделя, май 26

Samsung WW80T4040CE/LE – Компактна и надеждна пералня за ежедневните нужди

Samsung WW80T4040CE/LE е пералня, която е създадена да отговори на вашите ежедневни нужди за пране. С капацитет от 8 кг и максимална скорост на центрофугата до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за средни до големи семейства.

Мотор Digital Inverter: Сърцето на тази пералня е нейният Digital Inverter мотор. Този тип мотор е изключително надежден и осигурява по-тиха и по-ефективна работа. Digital Inverter моторът осигурява по-дълъг живот на пералнята и гарантира по-ниска консумация на енергия.

Пералня Samsung WW80T4040CE/LE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас D, Мотор Digital Inverter, Hygiene Steam, Smart Check, Drum Clean, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Hygiene Steam: Samsung WW80T4040CE/LE разполага със функцията Hygiene Steam, която осигурява дълбоко и хигиенично почистване на вашите дрехи. Парата прониква в текстила и ефективно премахва бактерии и алергени, осигурявайки ви по-чиста и по-сигурна пране.

Smart Check: С функцията Smart Check можете бързо и лесно да диагностицирате и решите проблеми с пералнята. Просто използвайте мобилното приложение на Samsung и сканирайте пералнята за да получите полезни съвети и ръководства за отстраняване на неизправности.

Drum Clean: За да осигурите оптимална хигиена и дълготрайност на пералнята, Samsung WW80T4040CE/LE разполага с функцията Drum Clean. Тя премахва натрупаните миризми и замърсявания в барабана на пералнята, оставяйки го свеж и чист.

Пералня Samsung WW80T4040CE/LE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас D, Мотор Digital Inverter, Hygiene Steam, Smart Check, Drum Clean, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективна: Въпреки че пералнята Samsung WW80T4040CE/LE има клас D енергийна ефективност, тя все още предлага разумна ефективност в план на разходите за електроенергия. Съчетавайки правилната употреба и оптималното използване на програмите за пране, можете да намалите вашия енергиен разход.

Заключение: Samsung WW80T4040CE/LE е компактна и надеждна пералня, която ще се справи с вашите ежедневни нужди за пране. Със своите удобни функции като Hygiene Steam, Smart Check и Drum Clean, тя ви осигурява по-чисти, по-сигурни и по-хигиенични резултати. Въпреки класа си на енергийна ефективност D, пералнята все още предлага разумна ефективност и надеждност в дългосрочен план.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply