четвъртък, юни 13

Пералня Samsung WW70TA046AX/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Инокс

С елегантен дизайн, иновативни технологии,  модерни функции от най-ново поколение… Да, има такава пералня – Samsung WW70TA046AX/LE, която ще изпере и най-упоритите петна, ще запази най-красивите цветове и ще се погрижи за най-фините материи.

Решена в цвят инокс, с предно зареждане, ляво отваряне на люка и скорост на въртене от 1400 об/мин, тази перална машина е изключително добър избор за онези, които не правят компромис между съотношение дизайн-функции-качество-цена.

Уредът гарантира тиха работа, дори при най-високата скорост на въртене, така че максимално да  осигури спокойствие и комфорт при употребата й.

Samsung WW70TA046AX/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Високата ефективност, дългият живот, ниската консумация на електроенергия и безшумната работа са подкрепени от специалната технология на  дигитален инвенторен мотор, който елиминирайки употребата на четки, осигурява изключителна издръжливост на  машината.

Samsung WW70TA046AX/LE е с капацитет на зареждане 7 кг и е класифицирана в енергиен клас А+++, което е допълнителна гаранция за нейната енергоефективност.

Освен всички изброени качества до тук, тази пералня е и интелигентна.  „Умна” система SmartCheck идентифицира и диагностицира проблемите, възникнали в системата, като осигурява достъп до техните решения в приложение на личният ви смартфон.

Уредът е проектиран с най-новите функции за защита, комбинирани с най-новите технологии, които осигуряват безопасна работа при употреба. Такава е и специалната защитна функция –  Child Lock, която позволява заключване бутоните на пералната машина, за предотвратяване на случайно изключване или промяна на програмата без да се притеснявате, че децата играят в близост до нея.

Край на неприятните миризми и остатъци от перилен препарат! Samsung WW70TA046AX/LE освен защита, ще осигури и една по-стерилна среда за вашите дрехи. Серията се отличава с отличните си самопочистващи функции на чекмеджето – StayClean Drawer и цикълът за почистване на барабана Drum Clean.

Samsung WW70TA046AX/LE

Освен изключителна икономичност и и висока производителност, уредът е екипиран с многожество иновативни програми, които ще се грижат за вашите дрехи.

Програмата Hygiene Steam е перлата в короната на Samsung WW70TA046AX/LE. Тя почиства дрехата в дълбочина с помощта на пара, която се отделя от дъното на барабана и напоява всяка една, като гарантира 99,9%        чистота.

А за премахването на досадните и упорити петна от грим, вино, кафе, трева с помощта се грижат активни мехурчета произведени от технологията Bubble Soak и функцията Eco Bubble.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply