четвъртък, юни 13

Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7: Иновация и ефективност за перфектно пране

Специално разработена с иновативни функции и качествени материали, пералнята Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 предлага невероятна ефективност и грижа за вашите дрехи. С впечатляващата си вместимост от 11 кг и мощността на 1400 оборота в минута, тя е идеалното решение за големи семейства или хора с голям обем пране.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Super Speed 59, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Вграденият мотор Digital Inverter е отговорът на търсенето на надежден и енергоефективен уред. Той осигурява постоянна и плавна работа, намалявайки триенето и износването на компонентите на пералнята. Резултатът е по-дълъг живот на уреда и по-ниски нива на шум по време на работа.

AI Ecobubble, AI Wash и AI Control са сред функциите, които правят тази пералня уникална. С помощта на изкуствения интелект, тя предлага персонализирано пране, което се адаптира към нуждите и предпочитанията ви. Системата Ecobubble превръща препаратите за пране в мощна пяна, която прониква дълбоко във влакната на дрехите, осигурявайки по-добро отстраняване на петна и постигане на високо качество на прането.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Super Speed 59, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Super Speed 59 е идеалното решение, когато имате спешна нужда от пране. Тази функция ви позволява да изперете по-малко количество дрехи за по-кратко време, без да се компрометира качеството на прането. Така можете да спестите време и да се насладите на свежи и чисти дрехи в най-кратки срокове.

Дизайнът на пералнята Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 е модерен и стилен. Черният цвят придава изящество и елегантност на уреда, като същевременно се вписва хармонично във всяко интериорно решение.

С иновативните си функции и качествени материали, пералнята Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 е истинска инвестиция в ежедневието ви. Тя предлага не само перфектно пране, но и удобство, ефективност и стил.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply