четвъртък, май 23

Интелигентност и ефективност: Пералня Bespoke Samsung WW11BB534DAES7

С новата пералня Bespoke Samsung WW11BB534DAES7 можете да се насладите на перфектно чисти дрехи с минимални усилия. Тази пералня съчетава иновативни технологии и функции, които гарантират висококачествени резултати при всяко пране.

С капацитет от 11 кг, тази пералня е идеална за големи семейства или за тези, които имат нужда от пране на по-големи количества дрехи. С възможността за пране на толкова много дрехи в едно зареждане, можете да спестите време и енергия.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB534DAES7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, Ecobubble, AI Control, Auto Dispenser, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

WW11BB534DAES7 разполага с мощен мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Този мотор е с по-дълъг живот и по-ниска консумация на енергия, което го прави икономичен и екологосъобразен избор.

Технологията Ecobubble е още едно предимство на тази пералня. Тя превръща препарата за пране във въздушни мехурчета, които проникват по-дълбоко в тъканите на дрехите. Това осигурява по-добро отстраняване на петна и по-ефективно пране при по-ниски температури. Така можете да спестите енергия и да поддържате красивите цветове и качеството на вашия текстил.

AI Control е още една впечатляваща функция на WW11BB534DAES7. Тази пералня използва изкуствен интелект, за да разпознава различните типове тъкани и да настройва оптималния режим за всяка от тях. Това гарантира нежно пране и оптимални резултати при всяко зареждане.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB534DAES7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, Ecobubble, AI Control, Auto Dispenser, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Auto Dispenser е удобна функция, която автоматично дозира правилното количество препарат за пране във всяко пране. Това ви освобождава от необходимостта да измервате препарата ръчно и гарантира постигането на оптимални резултати във всяка пране.

Белият цвят на пералнята WW11BB534DAES7 я прави подходяща за всеки интериор. Тя ще се впише перфектно във вашата пералня или кухня, като придаде стил и елегантност на вашия дом.

В заключение, пералнята Bespoke Samsung WW11BB534DAES7 е превъзходно решение за вашите нужди от пране. С интелигентни функции като Ecobubble, AI Control и Auto Dispenser, тя ви предоставя лесно и ефективно пране на дрехи. Нейният мощен мотор Digital Inverter и големият капацитет гарантират висококачествени резултати във всяко зареждане. Независимо дали сте семейство или самостоятелен живеещ, тази пералня ще ви предложи изключителна производителност и удобство в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply