четвъртък, юни 13

Пералня със сушилня Samsung WD90TA046BE/LE – премахва петната дори на ниски градуси

Пералня със сушилня Samsung WD90TA046BE/LE Ви помага да спестите месечни сметки и да бъдете полезни за околната среда, благодарение на технологията Eco Bubble, която смесва въздух, вода и перилен препарат, за да създаде мехурчета, които проникват в дрехите Ви по-ефективно. Така че, можете да перете с по-ниски градуси и по-студена вода и пак да премахнете петната! Това е истинско удобство за всяка тъмна дреха, която не можете да изберете на високи градуси, заради тъмния ú цвят. С Eco Bubble нито едно петно вече няма да Ви притесняват!

Samsung WD90TA046BE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията Eco Bubble включва генератор на мехурчета, който разтваря препарата във водата и след това инжектира въздух, произвеждайки богата сапунена възглавница от пяна, която не се нуждае от толкова гореща вода, за да подпомогне почистването, като същевременно с това използва само 30% от енергията на стандартно пране.

Капацитет на изпиране 9кг, 1400 оборота в минута (rpm). 15 минути бързо пране. Как звучи по-малко време за чакане и повече време за носене? Двойното захранване с вода на цифровия инверторен мотор, пълни пералнята по-бързо, докато интелигентното изплакване със скорост на центрофугиране ускорява цикъла. Ще се чудите как до сега сте се справяли без него! Останалите програми за изпиране, които можете да посочите на дигиталния контролен панел включват: Памук, Синтетика, Mixt, Drum Clean, Изплакнете+завъртане, Hygiene Steam, Cotton Dry, Air Wash, Synthetics Dry, Еко 40-60, Измиване и сушене, Intense Cold и Вълна / Деликатно.

Капацитет на сушене 6кг. С нива на шум, по време на сушене, от 59dB. Ниският шум Ви позволява да поставите уреда дори във вътрешните помещения на Вашия дом. Като през цялото това време функцията Time Dry, освен че ще Ви показва оставащото време, ще се грижи за това да съкрати всеки цикъл на сушене. Средната продължителност за сушене е около 30-45 мин, в зависимост от вида на дрехите.

Станете по-чисти със силата на парата. Цикълът за пране с пара на пералня със сушилня Samsung WD90TA046BE/LE, изпуска гореща пара така, че можете да прогоните повече от петната и неприятните миризми.

Samsung WD90TA046BE/LE

Комбинираната пералня Samsung WD90TA046BE/LE е снабдена още с цикъл на самопочистване, наречен Drum Clean, който загрява водата до 60°C и 70°C, за да премахне всякакви бактерии или натрупвания от барабана. Това може също така да премахне всякаква мръсотия, натрупана в гуменото уплътнение на вратата. Със самопочистващата технология ще бъдете по-спокойни, че всяко следващо пране ще бъде чисто и дезинфекцирано, освен това, тази технология ще удължи експлоатационния срок на уреда. Препоръчително е да почиствате дълбоко машината веднъж на всеки 1-3 месеца, въпреки че, честотата на почистване трябва да зависи от това колко често се използва уредът. Чрез редовно почистване на Вашата пералня можете да предотвратите натрупването на мухъл, бактерии и миризми, като си гарантирате идеално хигиенично и свежо пране всеки път.

Размери: Височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 65см. Тегло – 66кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply