петък, юни 14

Пералня със сушилня Samsung WD90T754DBX/S7, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас E, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Super Speed 39, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Inox

Samsung WD90T754DBX/S7  е пералня със сушилня, която диктува и покачва стандарти в света на домашната техника. Веднъж докоснали се до това иновативно чудо, после се чудите как сте живяли без него.

Уредът е обезпечен с най-новите технологични спецификации, които не само ще улеснят живота ви, но ще създат уникалното чувство на потребителска удовлетвореност.

С красив, съвременен дизайн, в цвят инокс, Samsung WD90T754DBX/S7 събужда възхищение още от пръв поглед.

Samsung WD90T754DBX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералната машина е с не малък капацитет на зареждане – 9 кг пране и 6 кг сушене. Вратичката  й е иновативно проектирана Add Wash, като позволява добавяне на допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал.

Моделът се характеризира с високо ниво на енергийна икономичност, защото е разпределен в енергиен клас B от гама A+++ до D, като предлага високоефективна  и сравнително тиха работа – обороти на въртене от 1400 об/мин, с ниво на шум от едва 54 dB при пране и 72dB при центрофугиране.

В допълнение специална инвенторна технология използва силни магнити за по-тиха и по-мощна производителност, като  консумира по-малко енергия от стандартния универсален мотор.

Освен с перфектни технически спецификации, Samsung WD90T754DBX/S7 ще ви впечатли  с висока ефективност, подкрепена от иновативни функции и програми, които освен, че  ще улеснят живота ви, но и ще предоставят възможността от насладата на безупречно чисти дрехи в една уникално чиста стерилна среда, подкрепена от  самопочистващите си функции на уреда.  Проекцията на чекмеджето – StayClean Drawer и цикълът за почистване на барабана Drum Clean ще се погрижат за премахването на 99.9%  от бактериите, които причиняват неприятна миризма във вътрешността на уреда.

Тази пералня със сушилня на Samsung е и умна. Внедреният изкуствен интелект Al Control позволява по-лесно и ефективно изпиране с приложението SmartThings , което автоматично избира перфектния режим за сушене и е незаменим дигитален съветник относно програмите, планирането и остраняването на неизправности.

Samsung WD90T754DBX/S7

Времето е безценен ресурс, за това инженерите на Samsung са се погрижили то да бъде максимално оптимизирано с уникалните програми за супер бързо пране –  Super Speed (39 мин) и функцията QuickDrive, която чрез динамично въртене на барабана и допълнително впръскване на вода от технологията Q-Bubble освен, че намалява времето на пране с до 50%, но и осигурява нежно и ефективно изпиране с балончета за оптимална защита на любимите ви дрехи.

Технологията Air Wash дезодорира и дезинфекцира дрехите, така че те винаги да миришат свежо, като неприятните миризми, както и 99,9% от бактериите се отстраняват единствено с помощта на затоплен въздух, без употребата на гореща вода и перилни препарати.

А програма за пране с пара Hygiene Steam ще подобри качеството на почистване без предварителна обработка, чрез отделянето от дъното на барабана пара, която ще напои всяка дреха и ще премахне дълбоко наслоеното замърсяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply