четвъртък, юли 25

Samsung WD80TA046BE/LE – Всичко в едно решение за перфектно пране и сушене

Пералнята със сушилня Samsung WD80TA046BE/LE е съвременно устройство, което комбинира функциите на пералня и сушилня в едно, за да ви осигури пълна грижа за вашите дрехи. С капацитет за пране от 8 кг и капацитет за сушене от 5 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за домакинства с ограничено пространство.

Интелигентни функции за перфектни резултати: Samsung WD80TA046BE/LE е оборудвана със специални функции, които осигуряват изключително качество на пране и сушене. Технологията Eco Bubble преобразува препарата за пране в балончета, които проникват по-дълбоко във влакната на дрехите и ги почистват по-ефективно. Функцията Bubble Soak предварително накисва дрехите в балончета, което помага да се отстранят петна и замърсяванията преди самото пране. Steam функцията използва пара, за да осигури по-добро отстраняване на бактерии и алергени, като резултатът е по-чисти и хигиенични дрехи. Airwash функцията ви позволява да освежите дрехи, без да ги подлагате на пълен цикъл на пране, като просто използвате въздух и пара за премахване на неприятни миризми.

Пералня със сушилня Samsung WD80TA046BE/LE , 8 кг пране, 5 кг сушене, 1400 об/мин, Клас C, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Airwash, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Икономичност и надеждност: Samsung WD80TA046BE/LE е снабдена с мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха работа и по-дълъг живот на уреда. Този иновативен мотор е енергоефективен и намалява консумацията на електроенергия, което ви помага да спестите пари на сметките. Класът на енергийна ефективност C означава, че този модел е по-икономичен от по-старите перални със сушилни, без да компрометира качеството на прането и сушенето.

Удобство и интелигентност: Samsung WD80TA046BE/LE разполага със сензорен контролен панел и интуитивни функции за лесна и удобна употреба. Моделът се предлага с голям LCD дисплей, който показва информацията за текущия цикъл на пране и сушене. С функцията HomeWhiz можете да контролирате и управлявате пералнята със сушилня от вашия смартфон или таблет, като имате достъп до различни настройки и функции дори когато не сте у дома.

Пералня със сушилня Samsung WD80TA046BE/LE , 8 кг пране, 5 кг сушене, 1400 об/мин, Клас C, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Airwash, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Пералнята със сушилня Samsung WD80TA046BE/LE предлага перфектно решение за тези, които търсят удобство, икономичност и качество в едно устройство. С комбинацията от интелигентни функции, енергоефективен мотор и лесно управление, тази пералня със сушилня е идеалният избор за съвременното домакинство. Благодарение на своите напреднали функции, тя осигурява перфектни резултати при пране и сушене, като същевременно пести вашето време и ресурси.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply