четвъртък, юни 13

Пералня със сушилня Samsung WD80T634DBH/S7 – направете път на модерното! Управлявайте тази пералня през Вашия телефон или таблет!

Пералня Samsung WD80T634DBH/S7 е комбинирана със страхотна сушилня, което прави уреда много удобен. Капацитетът на пране е 8кг, а този на сушене – 5кг, което превръща автоматично тази комбинирана пералня в чудесен съюзник в ежедневните занимание на всяка домакиня. Уредът може да обслужва спокойно 4-членно семейство или повече.

Samsung WD80T634DBH/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Зареждането на дрехите е предно, като люкът се отваря на лявата страна. От механичния контролен панел над люка ще можете да избирате из между различни програми, специализирани за всеки различен момент от ежедневието на едно семейство. Заедно с всяка от програмите ще можете да включите допълнително функцията Child lock, която предотвратява промяна или изключване на действащата програма, за да запази уреда и дрехите Ви в перфектно състояние.

Друга технология, която прави пералнята идеален избор е Eco Bubble, която позволява по-лесното смесване на перилния препарат и създава по-мощна, но в същото време и нежна пяна, която навлиза в дрехите, за да се бори с петната. Подобна на нея е функцията Bubble Soak, която допринася за премахването на упорити петна като грим, вино и кръв, чрез подобна дълбоко проникваща технология.

Samsung WD80T634DBH/S7 притежава функцията Air wash с горещ въздух, която се бори с остатъчни миризми по дрехите, както и микро алергените и бактерии. Известно е, че горещият въздух е способен да унищожи всеки микроорганизъм по пътя си и то по екологичен начин. Точно за това и Samsung WD80T634DBH/S7 е проектирана да се възползва от мощността на горещите пари.

Digital inverter е функцията, която допринася за по-тихата работа на пералнята, по-високата енергийна ефективност и по-дълготрайната производителност. Тази дигитална инверторна технология е проектирана по нов и съвременен модел, който задвижва въртенето на барабана чрез мощни магнити, вместо с четки, които постоянно създават различни проблеми и възпрепятстват дългата експлоатация на уреда.

Пералнята със сушилна Samsung WD80T634DBH/S7 може да развие максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута. Максималният шум при центрофугиране е 73dB и само 54dB по време на пране.

Пералнята притежава функцията за интелигентно изпиране Al control, която запомня Вашите лични навици на изпиране, предлага Ви различни програми на база тъкан на дрехите и показва информацията в реално време на Вашия телефон или таблет. Единственото нужно е да свържете пералнята към Вашата домашна Wi-Fi мрежа. Чрез приложението Smart Things можете да наблюдавате и планирате Вашите цикли на пране, както и да отстранявате грешки на момента дори и от разстояние. В края на почистващия цикъл ще можете да изберете най-подходящата програма за сушене, отново само с няколко докосвания на Вашия телефон. Delayed end WIFI е програма на пералнята, която Ви позволява автоматично да задавате удобен за Вас час за приключване на програмата.

Пералнята притежава програми за изпиране, които са подходящи за всякакви материи като памук, вълна, синтетика, пране на ризи, бързо пране за 15 минути, пране на спално бельо, изплакване + отцеждане, пране на хавлии, както и цветно пране, което не уврежда цветовете. Samsung WD80T634DBH/S7 притежава програма за Еко изпиране от 40 до 60 градуса, която е с продължителност 407 минути. Пералнята има функция за бързо пране до 15 минути, както и нормална програма на изпиране от 59 минути.

От своя страна голямата по капацитет сушилня (5кг) притежава програми за сушене на памук или синтетика, като всяка една от програмите автоматично анализира материите на дрехите, за да не ги повреди, изтъни или разтегли.

Samsung WD80T634DBH/S7

А, най-вълнуващото е това, че след края на всяка програма или всеки път когато пожелаете, ще можете да зададете на уреда да се самопочисти чрез функцията Drum Clean, която ще остави съвършени до блясък барабана и чекмеджето за препарат. От Вас няма да се изисква нито да почиствате и търкате барабана, нито да изплаквате чекмеджето от наслоили се замърсявания от прах за пране и омекотител, защото Samsung WD80T634DBH/S7 ще има грижата за всичко това.

Покупката на пералня с вградена сушилня е много удобен избор за малък дом, тъй като спестява място. Скоростта на центрофугиране на продукта е от голямо значение при избора на пералня, защото колкото по-висока скорост има, толкова по-сухи ще бъдат дрехите след прането, което съответно ще съкрати времето на сушене в сушилнята и ще намали енергийната консумация. Пералнята е с енергиен клас В при центрофугиране, което я прави икономична, с разход на енергия от 1 296 kWh и годишен разход на вода от 19 420 литра. Клас Е при ефективност на сушене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply