понеделник, юни 24

Пералня със сушилня и технология Air Wash – Samsung WD80T4046EE/LE

Samsung WD80T4046EE/LE e комплексен уред – пералня и сушилня. Капацитетът й е 8 кг., разполагаща с иновативни технологии.

Samsung WD80T4046EE/LE е пералня, която освен добро пране, предоставя и качествено изсушаване. Капацитетът на този уред е достатъчно голям, за да “понесе” всички нужди на едно голямо домакинство. 8 кг. обем с преднозареждане на барабана се грижи за това дрехите Ви никога да не бъдат мръсни.

Samsung WD80T4046EE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен справяне с нежеланите петна, пералнята предоставя и допълнителна свежест на дрехите. Системата Air Wash парфюмира дрехите и отстранява 99.9% от бактериите.  С технологията Eco Bubble, пералнята се справя с чистотата дори при по-ниски температури. Чрез превръщане на перилния препарат в балончета, препаратът прониква бързо в дрехите, като същевременно предпазва тъканите от скъсване.

Инверторната технология, използвана от производителя, изкарва от пералнята по-мощна производителност при значително по-малка консумация на енергия. Издръжливостта на мотора се покачва, а шумът е сведен до минимум. Пералнята разполага с шум при центруфугиране 72 dB, а при нормален режим на работа – 54 dB.

С комбинация от накисване и пулсиране, съвместено с бързооборотно въртене на барабана, системата Drum Clean, почиства барабана почти на 100%, отстранявайки неприятните миризми. Когато пералнята е замърсена, тя просто изпраща уведомява, че има нужда от почистване.

Повечето перилни препарати оставят следи в чекмеджето за зареждане. Samsung WD80T4046EE/LE разполага с StayClean Drawer, гарантиращо измиване на перилния препарат чрез система за изплакване с вода.

Samsung WD80T4046EE/LE

За всички хора, ценящи времето си, този уред предоставя и възможнсот за сушене. Капацитетът на барабана при сушене е 5 кг., като за памучните тъкани, може да изберете и специална програма за изсушаване.

Всичко това идва при консумация на енергия за 100 измивания – 63 kWh.

Уредът е изключително практичен, като дори разполага с бърза програма за измиване. Съчетанието му със сушилня го правят изключително удобен за семейства, при които има малки деца. Деликатността, с която той работи позволява да запазите дрехите си здрави за по-дълъг период от време, а свежестта, която вдъхва ще се оцени още от първото изпиране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply