сряда, април 24

Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CXLE – превръща перилния препарат в мехурчета

Предимствата в това да изберете пералня със сушилня са безкрайни. Получавате много повече свободно време и спестявате усилията си в простиране и събиране на дрехите от простора или терасата. Пералнята със сушилня Samsung WD80T4046CXLE е особено подходяща и полезна през зимните и есенни месеци, когато температурата на вън е ниска и прането не може да изсъхне дни на ред. С този уред ще имате чисти, освежени и най-вече сухи дрехи само за няколко часа. Освен това не заема голямо място – уредът е комбиниран, с което спестявате допълнително пространство, точно колкото една отделна сушилня. Размерите на Samsung WD80T4046CXLE са: широчина 60см, височина 85см и дълбочина 60см – точно колкото всяка стандартна пералня, само че в случая, с тези размери получавате два уреда, вместо един.

Samsung WD80T4046CXLE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този уред ще стъпи в дома Ви със стил и атрактивна визия в цвят инокс и кухина изградена от здрава неръждаема стомана. Пералнята е с предно зареждане и капацитет от 8кг за пране и 5кг за сушене – идеална да побере ежедневното пране на едно средно голямо семейство.

Какво представлява и как работи технологията Bubble Soak?

Най-просто казано технологията Bubble Soak превръща праха за пране в миниатюрни мехурчета, с което помага по-лесното им навлизане в структурата на нишките. Премахването на всякакъв тип петна и упорити замърсявания става много по-лесно, защото платът е изпълнен с малки мехурчета, които разграждат по-лесно петната, отколкото когато прахът преминава върху тях, както се случва при стандартното изпиране. Технологията Bubble Soak може да се използва при програми за: памук, синтетика, деним и бебе.

Подобна на тази технология е Eco Bubble, с разликата, че тя е подходяща за кратки програми с ниски градуси (30°С). Тя работи на същият принцип – като превръща перилния препарат в активни мехурчета, чрез които дрехите се накисват и отпускат, а така се и почистват много по-ефективно. Дълбокото промиване на нишките на дрехите ще Ви дари с чисто, свежо и блестящо пране дори след кратка процедура. По този начин не само, че ще блестите много по-лесно, но и ще спестите огромни суми от месечните задължения за електроенергия. А, като споменахме за разходи на електроенергия, то трябва да споменем и това, че пералня Samsung WD80T4046CXLE е уред от Енергиен клас B от гамата от A до G, което  означава още, че енергията, която изразходва по време на една стандартна програма е едва 6.48 kW/h.

Samsung WD80T4046CXLE

Друга иновативна технология присъстваща в Samsung WD80T4046CXLE е Air Wash или в превод – почистване с въздух, но не какъв да е, а горещ въздух. Чрез него дрехите ефективно се дезинфекцират и почистват от неприятни миризми, вируси, микроби, микроорганизми, бактерии и патогени. Програмата не използва никаква вода или перилен препарат – само силна, гореща и мощна пара. Технологията на изпиране Air Wash е любима на всички майки с малки или подрастващи деца. Няма риск парата да повреди тъканите, дрехите или цветовете. Този тип почистване на дрехи е икономично, мощно и нужно на всяко едно семейство.

Останалите програми, които ще са Ваш съюзник в борбата с петната и замърсяванията са:

 • Памук;
 • Синтетика;
 • Mixt;
 • Drum Clean;
 • 15′ бързо пране;
 • Изплакване + отцеждане;
 • Hygiene Steam;
 • Air Wash;
 • Еко 40-60;
 • Измиване и сушене;
 • Вълна / Деликатно.

Инверторният мотор на пералня Samsung WD80T4046CXLE ще Ви донесе удоволствие от прането, защото почти няма да чувате въртенето на барабана по време на различните цикли на работа на пералнята. Нивото на шум при пране е 54 dB, а това на центрофугирането – 72 dB. Инверторният мотор може да развие скорост от 1400 rpm. Освен това този тип мотор е чудесна гаранция за дългия експлоатационен срок на уреда. Моторът не се нуждае от усилено въртене, за да работи ефективно – той може да забавя и намаля оборотите си, когато това е възможно, като по-този начин си спестява големи и чести поражения от износване на компонентите си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply