сряда, октомври 4

Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE – най-добрият помощник на семействата с малки деца

Комбинираните уреди, като пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE, винаги са били по-предпочитани от конвенционалните, защото заемат по-малко място, а всъщност Ви дават удобства и улеснения колкото няколко уреда.

Samsung WD80T4046CX/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ако сте решили, че е време и Вие да притежавате една добра комбинирана пералня, то непременно Samsung WD80T4046CX/LE заслужава да разберете повече за това, което предлага.

Капацитетът ú на пране е 8кг, а този на сушене 5кг. Този обем е напълно достатъчен за всяко 4 членно семейство с деца, за които всеки знае, че често се цапат и съответно дрехите им се нуждаят от още по-чести изпирания. Дрехите в уреда се зареждат предно през ляво-отварящ се люк. Материалът на кухината на пералнята е изграден от неръждаема и изключително здрава стомана, която Ви носи дълга гаранция. Цветът на корпуса е инокс.

Сушилнята е снабдена със специална функция за сушене на памучни дрехи, към които е по-нежна, за да ги предпази от разтегляне и деформиране.

Сред множеството програми, с които можете да перете Вашите дрехи са: Памук, Синтетика, Mixt, Drum Clean, 15′ бързо пране, Изплакване + отцеждане, Hygiene Steam, Air Wash, Еко 40-60, Измиване и сушене, Вълна / Деликатно, но уменията на този уред в никакъв случай не се изчерпват до тук. Функцията Bubble Soak елиминира всяко петънце, дори и онези, за които сте си мислили, че са невъзможни за отстраняване. Тази иновативна технология превръща перилния препарат в миниатюрни мехурчета, които навлизат по-лесно между нишките на дрехите, заради по-малкия си размер. Така всяко количество дрехи винаги е перфектно изпрано!

Прането с пара пък Ви дава възможността да дезинфекцирате тъканите. Тази технология е особено подходяща за фини материи, които са предразположени към намачкване, защото парата ги изглажда, без да ги деформира или намачква допълнително.

Функцията Финално забавяне Ви дава удобството да отложите края на програмата, с толкова, колкото Ви е необходимо, за да приключите с останалите си задължения, без това да навреди или да намачка Вашите дрехи.

Samsung WD80T4046CX/LE

В края на всяка програма, дори след бързата 15 минутна програма, за екстремно бързо освежаване на дрехите, ще можете да настроите барабанът да се самопочисти с функцията Drum Clean. Така уредът ще е готов, почистен и дезинфекциран за следващото изпиране.

Всичко това кара толкова много семейства с деца да изберат именно пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE, защото предоставя голям обем за пране, справя се с петната по дрехите на децата и дезинфекцира барабана си след разнородните зареждания.

Размери: дълбочина – 60см, широчина – 60см, височина – 85см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply