четвъртък, юли 25

Пералня със сушилня Samsung WD70T4046EE/LE, Пране 7 кг, Сушене 4 кг, 1400 об/мин, Клас E, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Airwash, Мотор Digital Inverter, Бял

Samsung WD70T4046EE/LE е среден клас пералня машина класифицирана в бюджетния ранг на добрите домашни техники.

Моделът е обезпечен с едни от най-новите функции и иновативни технологии, типични за производствената политика на Samsung за максимална гаранция  както на перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална им защита в запазване на безупречното качество на техните цветове и материи.

Уредът е със семпъл дизайн, с бял цвят, капацитет на зареждане –  7 кг и е подходяща за малки домакинства.

Samsung WD70T4046EE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Проектирана е със стандартно зареждане и отваряне на люка, като  скоростта на въртене от 1400 об/мин гарантира както висока ефективност, така и тихо ниво на шум по време на работа.

Освен безшумна, Samsung WD70T4046EE/LE е изключително икономична благодарение на иновативната дигитална инверторна технология, която елиминирайки употребата на четки осигурява  изключителна издръжливост на мотора.

Тази линия перални машини на Samsung се характеризира със самопочистващите си функции на чекмеджето – StayClean Drawer и цикълът за почистване на барабана Drum Clean, които освен, че ще ви спестят време в досадно почистване, но и ви гарантират 99.9% чистота  от бактериите за едно по-свежо и стерилно перилно вътрешно пространство.

Както споменахме, въпреки бюджетната цена,  уредът е обезпечен с множество програми и функции, подходящи за всеки тип тъкани, които ще изперат ефективно всички ваши дрехи, без да се притеснявате за крайния резултат, оптимизирайки максимално времето и ресурсите ви.

Samsung WD70T4046EE/LE

Ето някои от тях:

Технологията Air Wash ще елиминира неприятните миризми, както и 99,9% от бактериите единствено с помощта на затоплен въздух без нуждата от употреба на гореща вода или скъпи перилни препарати.

С програмата Hygiene Steam дрехите ще бъдат почистени в дълбочина с пара, която се отделя от дъното на барабана и напоява всяка една с нея, като гарантира 99.9%  перфектно чисти дрехи.

Eco Bubble   е програма, в която ще се влюбите. Тя  работи чрез уникален генератор на балончета, който разтваря напълно перителния препарат, като  вкарва въздух в него и произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. Така  дрехите  се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

A с Bubble Soak  дрехите предварително се накисват в солидно количество пяна, която образува активни мехурчета, които премахват и най-упоритите петна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply