четвъртък, юни 13

Най-новата пералня със сушилня от Samsung – WD10T634DBH/S7

Samsung WD10T634DBH/S7 е иновативна пералня със сушилня, която предлага множество функции и технологии, за да осигури перфектното пране и сушене на вашите дрехи. С капацитет за пране до 10.5 кг и капацитет за сушене до 6 кг, това устройство е идеално за семейства с голямо количество пране.

Автоматизирани функции за улеснение: Samsung WD10T634DBH/S7 е оборудвана с интелигентни функции, които гарантират удобство и перфектни резултати. С AI Control вие можете да управлявате пералнята със сушилнята през мобилното приложение на Samsung SmartThings, което ви позволява да стартирате и контролирате процесите на пране и сушене от всяко място и по всяко време. Auto Dispenser осигурява автоматично добавяне на перилен препарат и омекотител в точните количества, което гарантира оптимално почистване и грижа за дрехите. Функцията Super Speed 59 ви позволява да завършите цикъла на пране и сушене само за 59 минути, като спестявате време и енергия.

Пералня със сушилня Samsung WD10T634DBH/S7, Пране 10.5 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас A, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Перфектни резултати на пране и сушене: С технологията Steam дрехите се почистват и освежават с помощта на пара. Това не само премахва замърсяванията и бактериите, но и намалява нежеланите миризми. Моторът Digital Inverter осигурява по-тиха работа, по-голяма ефективност и по-дълъг живот на уреда. Класът на енергийна ефективност A гарантира икономия на енергия и пари.

Удобство и свързаност: Samsung WD10T634DBH/S7 разполага с WiFi връзка, която ви позволява да свържете пералнята със сушилнята към домашната мрежа и да се възползвате от различни удобни функции. Можете да проследявате и контролирате процесите на пране и сушене дистанционно, да получавате известия за завършените цикли и дори да изтегляте нови програми и актуализации.

Пералня със сушилня Samsung WD10T634DBH/S7, Пране 10.5 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас A, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Мотор Digital Inverter, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Samsung WD10T634DBH/S7 е съвременна пералня със сушилня, която съчетава интелигентни функции, висока производителност и стилна визия. С нея можете да се насладите на перфектно чисти и сухи дрехи, като спестите време, енергия и усилия. Безспорно, това е идеалното решение за модерното домакинство, което търси надеждност, удобство и иновации в своята пералня със сушилня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply