вторник, юни 18

Samsung The Frame 75LS03B: Изкуство и развлечение в един телевизор

Samsung The Frame 75LS03B е иновативен телевизор, който се отличава със своето уникално съчетание от изкуство и развлечение. Този модел на Samsung предоставя вълшебно изживяване, когато го гледате и се превръща в естетско произведение, когато е в режим на готовност.

Телевизор Samsung The Frame 75LS03B, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основната особеност на Samsung The Frame 75LS03B е неговият дисплей, който създава впечатление, че гледате живо изкуство. С поддръжка на 4K UHD разделителна способност и технология за обработка на цветовете Quantum Dot, телевизорът възпроизвежда ярки и наситени цветове с изключителна детайлност. С технологията HDR (High Dynamic Range), изображенията се представят със съгласуван баланс на светлите и тъмните участъци, за да се постигне реалистична гледка.

Едно от най-впечатляващите неща за Samsung The Frame 75LS03B е неговият дизайн, който го прави да изглежда като рамка на картината. Тънката рамка, симулираща рамката на картината, придава на телевизора елегантен и стилен вид, който се съчетава перфектно с интериора на всяка стая. Освен това, можете да избирате различни опции за рамката, което ви позволява да приспособите външния вид на телевизора според вашите предпочитания и стил.

Съществуващата на Samsung The Frame 75LS03B функция Ambient Mode е истински чудесен допълнителен акцент. Когато телевизорът е в режим на готовност, той може да показва изображения, като се превръща в виртуална картина или фотография, която се слива със средата около него. Това ви дава възможност да създадете уютна и атмосферна обстановка в стаята си, дори когато не гледате телевизия.

Телевизор Samsung The Frame 75LS03B, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung The Frame QE75LS03BAUXXH разполага и със смарт функционалности, които ви осигуряват достъп до безброй развлекателни възможности. Чрез интегрирания си Wi-Fi и операционната система Tizen, можете лесно да се свържете с интернет и да използвате различни приложения и стрийминг услуги. От сериали и филми до спортни предавания и музикални видеоклипове, имате неограничен достъп до разнообразно съдържание.

В заключение, Samsung The Frame QE75LS03BAUXXH е изключително впечатляващ телевизор, който ви предоставя невероятно комбинация от изкуство и развлечение. С ярките и наситени цветове, елегантния дизайн и функционалността на Ambient Mode, този телевизор ще превърне всяка стая в галерия на изкуството. Освен това, със своите смарт функции и множеството възможности за свързване, вие ще имате неограничен достъп до разнообразно съдържание. Samsung The Frame 75LS03B е истинско майсторско произведение, което ще привлече вниманието на всеки, който го види.

Leave A Reply