четвъртък, юни 13

Samsung The Frame 75LS03A – с персонализирана рамка в различни цветове

Samsung The Frame QE75LS03AAUXXH е телевизор за ценители! Той самият може да бъде определен като истинско произведение на изкуството, особено след като бъде монтиран с една от рамките си, се превръща в невероятна картина окачена на стената. Със своя оригинален The Frame дизайн и внушителният 75 инчов екран, моделът успява категорично да се впише във всеки интериор и дори да го допълни със своя модерен и пленяващ стил. Този телевизор ще стои на стената Ви с пълно изящество и ще се превърне в истински акцент в интериорното обзавеждане. Рамката на Samsung The Frame 75LS03A може да бъде персонализирана в различни цветове, изцяло по Ваш избор, за да не се откроява от останалите цветове в обзавеждането, а да ги допълва и да се слива с тях. Чрез QLED технологията, можете да изложите, върху стената си, собствената си художествена галерия от най-известните картини до Вашата лична колекция от снимки. Когато го включите се наслаждавате на впечатляващ екран, с пъстри цветове, а когато го изключите, той илюстрира Вашата любима картина. Можете да се регистрирате в Art Store, където ще откриете огромно съдържание на галерии от световна класа. Ще получите неограничен достъп до колекции от картини и фотографии, от които ще можете да избирате, за да внесете неповторим стил в дома си. С режима Favorite дори ще можете да изберете и маркирате няколко на брой картини, по Ваш избор, които да запазите в секцията „любими” и да настроите телевизора да показва само тях, за да им се наслаждавате по-дълго.

Samsung The Frame 75LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В допълнение на това картината на телевизор Samsung The Frame 75LS03A използва технологията Quantum Dot, която краси неговите цветове и картини. Quantum Dot пресъздава 100% обем във всеки цвят и всеки нюанс, а резултатът е внушителен – по-пъстри картини с много наситеност, обем и яснота. С допълнителните включени филтри ще можете да разкрасите дори собствените си снимки и колажи. Samsung The Frame 75LS03A Ви дава шест допълнителни, различни и уникални визия за всички Ваши лични снимки.

Освен иновативното предизвикателство с оригиналната си рамка, телевизор Samsung The Frame 75LS03A може да бъде монтиран и на студийна стойка. No Gap Wall-Mount Ви дава възможност да монтирате модела на стената, наклонен напред, назад или настрани, до получаване на още по-перфектна картина от всеки ъгъл в стаята. Докато поставен на студийната стойка, имитира и изглежда като истинско художествено произведение на изкуството. Студийната стойка Ви дава и улеснението да поставите телевизора на различни места. Дали на стената или на стойка, възползвайте се и от One Invisible Connection, която елиминира всички кабели до само един на брой. Всичко е събрано и свързано заедно, както е и в едноименния принцип „един за всички – всички за един”.

Samsung The Frame 75LS03A притежава сензор за яркост и датчик за движение.

Със сензора за яркост, телевизорът ще запази прецизното изобразяване на картината си, дори в стаята да стане прекалено тъмно или прекалено светло. Чрез Adaptive Picture интелигентната рамка на Samsung The Frame 75LS03A анализира както осветлението, така и видео съдържанието, като автоматично се настройва за оптимална яркост и контраст, така че да получите естествено изглеждащо изображение, дори когато светлината в стаята не го позволява. Подобно на тази функция, датчикът за движение, ще усеща Вашето присъствие в стаята и ще Ви поздравява всеки път, когато влезете. Когато си тръгнете ще спира сам, за да пести енергия. В същото това време Active Voice Amplifier (AVA) се грижи за това да чуете ясно всеки диалог и всеки звук, засичайки шумовете в стаята и настройвайки се спрямо тях.

Samsung The Frame 75LS03A

Само с едно докосване на телефона Ви до Samsung The Frame 75LS03A ще активирате функцията Tap View, с която ще получите бърз достъп до цялото съдържание в телефона си. Чрез Multi View ще можете да разделите екрана на още няколко по-малки екрана, за да преглеждате по-лесно няколко съдържания едновременно. Чрез гласова команда ще можете да управлявате интуитивната операционна система Tizen. Намерете лесно и бързо точно това, което Ви се гледа, защото със Samsung The Frame 75LS03A всичко е точно такова – лесно, изчистено, опростено, но в същото време толкова съвършено.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply