сряда, декември 6

Samsung The Frame 65LS03B: Изкуство на стената с впечатляващо качество на изображението

Samsung The Frame 65LS03B е телевизор, който ви предоставя уникално изживяване, като съчетава висококачествено качество на изображението с елегантен и функционален дизайн. Този модел не само чудесно се вписва във вашата домашна обстановка, но и превръща телевизора в произведение на изкуството.

Телевизор Samsung The Frame 65LS03B, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Главната отличителна черта на The Frame 65LS03B е неговият уникален дизайн. Когато не гледате телевизия, The Frame превръща себе си в стилна рамка, която показва произведения на изкуството или снимки. Можете да изберете от голямо разнообразие от произведения на изкуството, включително картини, фотографии и дори персонализирани изображения, които могат да се съхраняват на вградената памет на телевизора или да се зареждат чрез USB устройство.

Качеството на изображението на The Frame 65LS03B също заслужава висока оценка. Този модел използва QLED технологията на Samsung, която осигурява ярки и наситени цветове с висока степен на детайлност. Благодарение на Quantum Dot технологията, цветовете са точни и реалистични, като предоставят изключително визуално изживяване. Разделителната способност на 4K Ultra HD дава ясни и детайлни изображения, които правят всеки кадър жив и реалистичен.

The Frame 65LS03B разполага също и с режим на амбиентна осветеност, който позволява на телевизора да се приспособи към околната светлина в стаята. Това означава, че ще получите идеално настроен контраст и цветове, независимо от условията на осветеност. В режим на амбиентна осветеност, The Frame се слива със стената и създава илюзията, че гледате реално произведение на изкуството.

Телевизор Samsung The Frame 65LS03B, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система Tizen, която е интегрирана в The Frame 65LS03B, предоставя бърз и лесен достъп до вашите любими приложения и стрийминг услуги. С помощта на вградения Wi-Fi, можете да гледате филми, сериали, видеоклипове и да разглеждате интернет пространството директно на телевизора си. Освен това, гласовото управление ви позволява да контролирате телевизора си чрез гласови команди, което прави навигацията и достъпа до съдържание още по-удобни.

Заключение: Samsung The Frame 65LS03B е изключително иновативен телевизор, който комбинира впечатляващо качество на изображението с елегантен дизайн. Способността му да се превърне в произведение на изкуството, когато не го използвате, го прави идеален избор за тези, които ценят както високото качество на визуалното изживяване, така и естетиката на интериора. Съчетавайки технологията на QLED, умните функции и стилен дизайн, The Frame 65LS03B е телевизор, който ще привлече вниманието на всеки и ще донесе изключително удоволствие от гледането на съдържание.

Leave A Reply