сряда, юли 24

Телевизор Samsung The Frame 65LS03A – картина с рамка или телевизор? Вие решавате!

Samsung The Frame 65LS03A е един революционен модел телевизор, при който е обърнато внимание на всеки детайл. Както вътре, така и отвън. На първо място неговият нестандартен дизайн, чиято рамка наподобява красива рамка на картина и може да пресъздаде внушението, че е едно истинско рамкирано художествено произведение, особено ако го закачите на стената (VESА съвместимост 400 х 300) и оставите във фонов режим да се изобразява картина от Вашата лична колекция или от избрани произведения на велики художници.

Samsung 65LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

65 инчовият екран на Samsung The Frame 65LS03A е създадем чрез QLED технология, която позволява пресъздаването на екстремни нива на яркост. Освен това QLED е съчетана и допълнена от специалните технологии Quantum Dot, HDR и Lifestyle, които ще направят всяко гледане на филм зашеметяващо.

QLED екранът на този Smart телевизор възпроизвежда изображенията с високо 4К качество, като в резолюцията на екрана му присъстват 3840 х 2160 пиксела, разпределени хоризонтално и вертикално. Двойната LED подсветка на гърба на панела допринася за осветеността на образите и очертава всеки детайл дори в тъмните и невзрачни сцени. Така че, въпреки големите размери на екрана, очаквайте изключително качествена, добре осветена и наситена от цветове картина!

Чрез интелигентната операционна система Tizen ще можете да бъдете винаги по-близо до Вашите любими телевизионни предавания, клипове и филми. Tizen Ви дава достъп до стрийминг канала YouTube и платформите Netflix и HBO Go. Освен това всяко съдържание от тези или други канали ще можете да търсите и управлявате само чрез гласови команди. Забравете за досадното натискане на копчета на дистанционното, а просто изречете името на филма или на поредицата, която Ви се гледа, и Вашият гласов асистент Bixby ще изпълни заданието само след няколко секунди.

Samsung 65LS03A

Mirroring функцията е приложима за свързване с други smart устройства, използващи операционните системи Android или iOS. Така че представете си колко вълнуващо би могло да бъде да прехвърлите любимите си снимки от телефона от Вашето последно приключение, за да ги настроите като фон, когато телевизорът е в Stand By режим, и да Ви приветстват всеки път, когато влезете в стаята като голяма и пълна със спомени картина.

Съвършенството на аудио характеристиките в този голям телевизор също не е пренебрегнато, като за него се грижат мощната Dolby Digital Plus, увеличаващата звука Multiroom Link и невероятните Audio Pre-selection Descriptor, Adaptive Sound+ (AVA) и Active Voice Amplifier.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply