четвъртък, юли 25

Телевизор Samsung The Frame 55LS03A – необикновен телевизор, който може да се превръща в статична рамкирана картина за стена

Samsung The Frame 55LS03A е изключително удивляващ телевизор, който може да се превръща в изящна картина за стена, изобразяваща избрано от Вас художествено произведение, когато бъде оставен във фонов режим. Благодарение на специално изработената рамка на панела можете да прилепите този телевизор към стената, като същинска картина. Телевизор, когато е включен. Произведение на изкуството, когато е изключен!

Samsung The Frame 55LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

QLED дисплеят на Samsung The Frame 55LS03A е готов да Ви потопи в красотата на милиарди цветове и техните нюанси, използвайки едни от най-новите и съвременни технологии Quantum Dot, HDR и Lifestyle. Те спомагат дисплеят да успява да възпроизвежда всеки кадър във висока 4К резолюция.

The Frame 55LS03A е снабден с ултра интелигентната операционна система Tizen, с която получавате достъп до най-актуалните клипове на влогъри в YouTube и най-новите филми от каналите Netflix и HBO Go. Чрез Mirroring функцията ще можете да предавате в реално време лично избрани от Вас клипове, снимки или предавания просто като свържете Вашия Android или iOS телефон към системата на телевизора.

Ако сте изморени от досадно търсене на канали и предавания, The Frame 55LS03A ще Ви позволи удобството да използвате услугите на личния гласов асистент Bixby, който е готов да намери и възпроизведе конкретен списък от поредица филми, избрана от Вас, само след като я назовете на глас.

100% възпроизвеждане на цветовете е възможно с Samsung The Frame 55LS03A! Това означава, че този 55 инчов екран може да даде на Вашите визуални възприятия максималния възможен брой нюанси. 100% обем на цвета е възможен с помощта на специалната технология 100% Color Volume с Quantum Dot, в която милиони квантови точни успяват да уловят светлината от екрана и да я преобразуват в реално красиви цветове. В допълнение на всичко това, технологиите Supreme UHD Dimming, Mega Contrast и Adaptive picture ще се грижат за поддържането на съвършената картина по всяко едно време на денонощието, като я адаптират към светлината в стаята и съответно непрекъснато подобряват нейния контраст и ниво на осветеност.

Samsung The Frame 55LS03A

Ако всичко това Ви звучи невероятно, то какво ще кажете, когато разберете, че не само картината може да се адаптира към околната среда, но и звукът? Технологията (AVA) Active Voice Amplifier няма да позволи да изпуснете нито една реплика от любимия Ви филм, като ще следи шума в стаята и автоматично ще увеличава (или намалява) речта от текущото предаване. Това е изключително адаптивен и гъвкав телевизор, който непрекъснато ще се стреми да се наглася спрямо Вашия комфорт.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply