понеделник, юни 24

Samsung The Frame 50LS03A – нестандартен телевизор за ценители

С телевизор Samsung The Frame 50LS03A получавате много повече от стандартен телевизор – получавате изкуство! Имате избор сред различни по цветове рамки, пасващи на всеки един интериор. Със Samsung The Frame 50LS03A вече не е нужно да се съобразявате със стандартното черно – с този телевизор можете да бъдете нестандартни и да превърнете дома си в истинско дизайнерско бижу. И не само рамката прави уникален този телевизор. Картината на Samsung The Frame 50LS03A може да бъде оставена в „спящ” режим, като на екрана му бъде оставено да се изобразява копие на истинско художествено произведение. Чрез приложението Art Store ще имате достъп и ще можете да избирате сред най-известните произведения на изкуството от световна класа. Освен тях, ще можете да оставите на екрана и някое от произведенията от Вашата лична колекция, като например Ваша лична снимка или снимката на семейството Ви. Резултатът ще бъде още по-впечатляващ, когато монтирате Samsung The Frame QE50LS03AAUXXH на трикрака стойка, като стойка от статив. Точно така! Този нестандартен модел може да бъде поставен не само на стената, но и на стойка. А, стойката можете да разположите навсякъде където пожелаете. Личните си снимки ще можете да коригирате чрез шест допълнителни филтъра, а класиката от художествени произведения да настроите да се изобразяват, сякаш са нарисувани на матова повърхност. Поставени върху стойката ще правят асоциация с истинска картина, която сякаш току що сте нарисували. Удобство дава и иновацията One Invisible Connection, която събира всички кабели, до само един на брой, нежен и незабележим кабел. Няма нищо допълнително, нищо дразнещо и нищо разхвърляно.

Samsung The Frame 50LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друго иновативно и нестандартно предимство в този модел е неговия вграден датчик за движение. Той засича, когато в стаята има присъствие и изобразява пейзажа, който предварително сте му задали, а когато излезете от стаята, екранът ще изгасне, за да пести електричество. Когато отново се приберете и засече Вашите движение – ще се включва и ще Ви поздравява с любимата Ви картина или снимка. Домът Ви ще се превърне в галерия пълна с прекрасни картини признати на световно ниво.

А, когато го включите ще се наслаждавате на реалистични движения, подобрени с технологията Adaptive Picture. Тази умна иновация, сама анализира светлината в помещението и сама регулира яркостта на дисплея си. Без значение дали в стаята е прекалено тъмно или прекалено светло – Вие ще получите перфектно оптимизирана и достатъчно добре осветена картина.

С Active Voice Amplifier (AVA) пък няма да пропуснете нито един звук и нито един диалог. Подобно на Adaptive Picture, вместо да „гледа”, тази технология има за цел да „слуша” шумовете в стаята и да управлява ясното изразяване на всеки звук и глас. Когато в стаята стане прекалено шумно, технологията Active Voice Amplifier (AVA) получава сигнал и започва да подобрява чистотата в диалозите и монолозите. За да не пропуснете нито една дума и за да не настройвате сами звука чрез дистанционното. Но не оприличавайте функциите на тази технология, като обикновено увеличаване или намаляване на звука. Тя е много по-интелигента. Тя подобрява само най-важното – гласовете в сцените, подобрява ниските тоналности и повишава заглъхналите фрази. Нещо, което няма как да постигнете с нито едно дистанционно.

Функцията TapView е още нещо удивително, но и доста полезно. Чрез нея ще можете да свържете и да предавате поточно съдържание направо от телефона си към телевизора и то само… с едно единствено докосване. Приближете панела на телефона си до рамката на Samsung The Frame 50LS03A и само за миг филмът, картината или видеото ще прескочи от едното устройство към другото. Сякаш е магия. Спестявате време от търсене, време от писане или натискане на копчета – всичко, което трябва да направите е само да докоснете двете рамки и ще се наслаждавате на цялото съдържание на много по-голям и мощен екран от 50 инча (125см диагонал).

Samsung The Frame 50LS03A

Всички тези невероятни технологии се управляват от още по-невероятната операционна система Tizen. Все още непозната и тепърва навлизаща в българските среди, но много интелигентна и мощна, доказала челните си позиции сред останалите вече познати ни операционни системи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply