неделя, декември 3

Телевизор Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), Ревю

Телевизор Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED

 

Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) е като рамка за картина, но много по красив.
Рамката се прикрепя към корпуса на телевизора с магнит и е лесно да експериментираш с цветове и стилове, за да намериш подходящия вариант за настроението ти в момента.

 

Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) има One Invisible Connection, това е единичен, полупрозрачен оптичен кабел с диаметър 5 мм, което го прави почти невидим. Той се свързва към подвижния модул One Connect Box, който е включен към покупката телевизора. One Connect Box е за свързване на  кабелите на външни устройства и така не е необходимо да поставяш твоите външни устройства в непосредствена близост до телевизора.

Samsung The Frame 43LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С натискането на един бутон Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) се превръща в личната ти художествена галерия. Art Mode ти дава възможност да излагаш любимите си произведения на изкуството.
Това технологично бижу притежава и сензор за движение. Когато влезеш в стаята, той разпознава присъствието ти и превръща телевизионния екран в произведение на изкуството. Когато излезеш, телевизорът се изключва, за да пести електроенергия. Сензорът за яркост също е една от екстрите, които притежава Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см). Ако осветеността на стаята се промени, сензорът за яркост автоматично регулира яркостта и цветовете на изображението, така че да запази естествения вид и цвят на визиите, показани на екрана.

Телевизорът има процесор Quantum Processor 4K, който поддържа технологията както за обработка на картина, така и за звук. Ако сигналът ви не е 4К, това не е проблем, тъй като процесора непрекъснато се обучава и подобрява, за да осигури на зрителите ново ниво на преживяване на гледане.

Технологията за изкуствен интелект на квантовия процесор оптимизира звука на всяка сцена в реално време и автоматично избира желания звуков режим от 4 възможни опции, включително диалог, музика, спорт и екшън.

Samsung The Frame 43LS03A

Звука се оптимизира автоматично въз основа на местоположението на телевизора във вашата стая. Функцията SpaceFit Sound използва данни от вградения микрофон на телевизора и анализира, както акустиката на помещението, така и позицията на телевизора (на стойка или до стена) и автоматично оптимизира звука. Поставете Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), където искате и SpaceFit Sound ще се погрижи за останалото.

В заключение може да кажем, че изглежда невероятно, дори когато е изключен и просто си стои на стената. Стои изискано от всеки ъгъл. Samsung The Frame QE43LS03AAUXXH, 43″ (108 см) е шедьовър – независимо дали е включен или изключен.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply