понеделник, юни 24

Телевизор Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), Ревю

Телевизор Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED

 

Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) е като рамка за картина, но много по красив.
Рамката се прикрепя към корпуса на телевизора с магнит и е лесно да експериментираш с цветове и стилове, за да намериш подходящия вариант за настроението ти в момента.

 

Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) има One Invisible Connection, това е единичен, полупрозрачен оптичен кабел с диаметър 5 мм, което го прави почти невидим. Той се свързва към подвижния модул One Connect Box, който е включен към покупката телевизора. One Connect Box е за свързване на  кабелите на външни устройства и така не е необходимо да поставяш твоите външни устройства в непосредствена близост до телевизора.

Samsung The Frame 43LS03A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С натискането на един бутон Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см) се превръща в личната ти художествена галерия. Art Mode ти дава възможност да излагаш любимите си произведения на изкуството.
Това технологично бижу притежава и сензор за движение. Когато влезеш в стаята, той разпознава присъствието ти и превръща телевизионния екран в произведение на изкуството. Когато излезеш, телевизорът се изключва, за да пести електроенергия. Сензорът за яркост също е една от екстрите, които притежава Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см). Ако осветеността на стаята се промени, сензорът за яркост автоматично регулира яркостта и цветовете на изображението, така че да запази естествения вид и цвят на визиите, показани на екрана.

Телевизорът има процесор Quantum Processor 4K, който поддържа технологията както за обработка на картина, така и за звук. Ако сигналът ви не е 4К, това не е проблем, тъй като процесора непрекъснато се обучава и подобрява, за да осигури на зрителите ново ниво на преживяване на гледане.

Технологията за изкуствен интелект на квантовия процесор оптимизира звука на всяка сцена в реално време и автоматично избира желания звуков режим от 4 възможни опции, включително диалог, музика, спорт и екшън.

Samsung The Frame 43LS03A

Звука се оптимизира автоматично въз основа на местоположението на телевизора във вашата стая. Функцията SpaceFit Sound използва данни от вградения микрофон на телевизора и анализира, както акустиката на помещението, така и позицията на телевизора (на стойка или до стена) и автоматично оптимизира звука. Поставете Samsung The Frame 43LS03A, 43″ (108 см), където искате и SpaceFit Sound ще се погрижи за останалото.

В заключение може да кажем, че изглежда невероятно, дори когато е изключен и просто си стои на стената. Стои изискано от всеки ъгъл. Samsung The Frame QE43LS03AAUXXH, 43″ (108 см) е шедьовър – независимо дали е включен или изключен.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply