четвъртък, април 18

Пералня със сушилня Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE – със самопочистващ се барабан за още по-висока хигиена

Морето от уреди, в което се налага да плуваме в днешно време, често води до объркване и съвременният купувач се затруднява все по-често и все по-лесно в избора си. Когато става въпрос за пране и сушене на дрехи, всеки би предпочел да спести място, време и средства и максимално да улесни процеса. Точно тогава идва моментът да се замислите за опцията пералня със сушилня, събрани в един уред.

Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Новата пералня Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE, комбинирана със сушилня, несъмнено ще Ви допадне с богатата си гама от възможности. Тази съвременна пералня със сушилня е създадена така, че прането и сушенето да бъде максимално лесно, удобно и спестяващо време. Тя Ви позволява да зададете цяла серия от команди и настройки с натискането на един-два бутона. Възползвайте се от различните програми.

Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE има капацитет до 8кг за пране и до 5кг за сушене на дрехите. Програмите за пране са изключително разнообразни, като част от стандартните сред тях са: памук, синтетика, вълна, смесени тъкани, изплакване с отцеждане и дори 15-минутна бърза програма за изпиране, която е супер удобно в случаите, когато набързо трябва да изперете някоя дреха.

По-интересна при този модел е програмата Drum Clean, която най-кратко казано представлява вградена функция за почистване на барабана. Тази функция спомага, както за удължаването на живота на пералнята, така и за почистването на задържалите се мръсни отлагания по стените на барабана, което от своя страна предотвратява задържането на мръсотията и появата на неприятни миризми, бактерии и т.н.

Hygiene Steam пък е прекрасна програма за почистване и дезинфекция чрез пара, премахвайки 99.9% от бактериите и намалявайки опасността от поява на алергии и болестотворни състояния в член от семейството Ви.

Програмата Air Wash е друга глезотийка, изразяваща се в премахване на неприятните миризми, алергени, бактерии и микроби посредством издухване с горещ въздух. Изключително подходяща е за вълнени палта и костюми например.

Програмите за сушене са подходящи за памук и синтетика, а сред разнообразието от функции ще намерите опцията Заключване за деца, която защитава уреда и Вашите дрехи от преждевременно прекъсване на цикъла на изпиране. Функцията Bubble Soak превръща препарата за пране в миниатюрни балончета и ефективно премахва петна и дълбоки замърсявания, защото раздробените молекули на препарата са по-способни да навлязат по-дълбоко между нишките на тъканите. Функцията Add Wash позволява да добавите забравена дреха по време на прането.

Нивото на шум е напълно приемливите 72dB, а максималната скорост на центрофугиране – 1200 rpm, което според изчисленията на специалистите означава, че процентът на влага в изпраните дрехи е само около 50-60%

Digital Inverter дава способността на пералнята да работи с висока енергийна ефективност и ниски нива на шум, като своевременно с това вълшебната технология VRT Plus намалява допълнително шума и вибрациите на барабана по време на пране.

Със Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE ще имате различна енергийна ефективност в зависимост от програмата, която използвате. Съгласно най-новите европейски разпоредби този уред влиза в клас C, като при сушене минава в клас F, а при центрофуга – в клас B. Според измерванията консумацията на енергия при 100 измивания е 397 kWh.

Размерът също е важен!

Пералнята притежава изключително компактни размери, особено предвид възможностите си. С тегло от 72кг и следните размери: стандартните 60см ширина, често срещаните 85см височина, но определено завидните само 45,6см дълбочина. Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE е перфектна за ограничени пространства.

Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE

В последните години се появяват все повече и все по-модерни комбинирани варианти, така че съвсем спокойно можете да пратите твърдението за незадоволителната ефективност на комбинираните перални със сушилни в графа ,,митове”. Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE опровергава всички тези погрешни твърдения и определено притежава достатъчно качества, за да задоволи напълно нуждите на съвременното семейство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply