сряда, април 24

Samsung RT47CG6726B1EO: Интелигентност и Простор за Вашата Кухня

Превъзходството на Samsung RT47CG6726B1EO е това, което прави този хладилник с 2 врати незаменим актив във вашето домакинство. Съчетавайки внушителен обем, интелигентни функции и семпъл дизайн, този хладилник подобрява начина, по който съхранявате и достъпвате храните си.

Простор и Съхранение: С капацитет от 462 литра, този хладилник предлага просторен интериор за съхранение на разнообразни храни – от свежи плодове и зеленчуци до месо, напитки и млечни продукти. Разполагайки с различни рафтове, кошници и отделения, вие можете да организирате храните си лесно и ефективно.

Хладилник с 2 врати Samsung RT47CG6726B1EO, 462 л, Клас Е, No Frost, Диспенсър за вода, All Around Cooling, WiFi, Smart Control, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологии за Продължителна Свежест: Samsung RT47CG6726B1EO разполага с иновативни технологии, които поддържат храните в оптимално състояние. Технологията All Around Cooling осигурява постоянно равномерна температура във всички части на хладилника, като предотвратява неравномерността и изсушаването на храните.

Удобство и Контрол: Снабден с диспенсър за вода, този хладилник ви предоставя бърз и лесен достъп до свежа и охладена вода. Но иновативността не спира тук. Samsung RT47CG6726B1EO разполага и с WiFi функционалност и Smart Control възможности, които ви позволяват да управлявате температурите и други настройки дори дистанционно чрез своя смартфон.

Енергоспестяващ и Екологичен: С клас на енергийна ефективност Е, този хладилник се грижи за вашия бюджет и за околната среда. Със специално разработения си инверторен компресор, той работи с минимален шум и консумация на електроенергия.

Стил и Елегантност: Съчетавайки елегантни линии и Dark Inox цвят, този хладилник добавя модерен акцент към всяка кухня. С леснодостъпните контроли и прозрачните отделения, вие лесно можете да следите състоянието на храните си и да настроите всичко според вашите нужди.

Samsung RT47CG6726B1EO е повече от просто хладилник – той е ваш помощник за поддържане на свежестта на храните, осигурявайки ви интелигентност и удобство в едно стилно устройство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply