четвъртък, юли 25

Samsung RT46K6630S9/EO – Просторен и интелигентен хладилник със смарт функции

Samsung RT46K6630S9/EO е модерен хладилник с две врати, който се отличава с впечатляващ дизайн, голям капацитет и иновативни функции. Със своите умни технологии и удобства, този хладилник е перфектното решение за съхранение на хранителни продукти и поддържане на тяхната свежест.

Капацитет и уредба: RT46K6630S9/EO предлага голям капацитет от 455 литра, което го прави подходящ за семейства и домакинства с голямо количество хранителни продукти. Хладилникът е оборудван с удобни рафтове, кошници и отделения, които осигуряват оптимално разпределение на пространството и улесняват организацията на храните.

Интелигентни функции: Една от ключовите функции на RT46K6630S9/EO е Smart Conversion, която ви позволява да преобразувате отделенията на хладилника във фризер или обратно, в зависимост от вашите нужди. Това ви дава гъвкавост и възможност за оптимално използване на пространството в хладилника според вашите предпочитания и сезонните потребности.

Хладилник с 2 врати Samsung RT46K6630S9/EO, 455 л, Клас F, Full NoFrost, Диспенсър за вода, Smart Conversion, Twin Cooling Plus, H 182.5 Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Охлаждане и свежест: Системата Twin Cooling Plus на Samsung осигурява отделно охлаждане на хладилното и фризерното отделение, което предотвратява пренасянето на миризми и запазва свежестта на храните. Тази технология осигурява по-добро съхранение и продължително запазване на вкуса и аромата на хранителните продукти.

Удобство и управление: RT46K6630S9/EO е оборудван с диспенсър за вода, който ви позволява да се наслаждавате на свежа и охлаждана вода по всяко време. Освен това, хладилникът разполага с функция Full NoFrost, която предотвратява образуването на лед и изисква минимално поддръжка.

Енергийна ефективност: Със своя клас F на енергийна ефективност, хладилникът осигурява оптимална работа при по-ниска консумация на електроенергия. Това помага за намаляване на разходите за енергия и води към по-екологичен начин на живот.

Заключение: Samsung RT46K6630S9/EO е стилен, функционален и интелигентен хладилник, който отговаря на изискванията за съхранение на хранителни продукти на модерното семейство. Със своите множество умни функции, голям капацитет и енергийна ефективност, този хладилник е отличен избор за всеки, който търси надеждност и удобство в ежедневието си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply