вторник, юни 18

Двукрилен хладилник Samsung RS68N8321S9/EF

Днес ще Ви представим ревю на един необикновен хладилник. Това е Samsung RS68N8321S9/EF.

От външния вид до пространството, Samsung не са направили компромис в нито един от компонентите. Първото, което трябва да отбележим е, че Samsung RS68N8321S9/EF е двукрилен хладилник Side by Side.

Какво означава това? Това означава, че размерите на хладилника са далеч по-големи от стандартните, а именно: 91.2 х 71.6 х 178 см. Наистина голям хладилник. Преди да го закупите, трябва да помислите дали ще се събере в отреденото му пространство. Килограмите на този хладилник също са повече, сравнение с други модели – цели 118 кг.

Samsung RS68N8321S9/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Но това трябва единствено да ви радва. Благодарение на своите размери и технологията, разработена и в други модели на Samsung – Space Max, хладилникът предоставя цели 617 литра обем! Това е с цели 100 литра повече, сравнение с други подобни модели. Технологията разрабтоена от Samsung, прави стените на хладилника по-тънки, без това да нарушава температурния баланс в него. Стените са добре изолирани, свежестта на продуктите се запазва, а капацитетът нараства.

Друга система, използвана за Samsung RS68N8321S9/EF е Twin Cooling System. Това е система, която позволява максимално оптимизиране на температурата и влажността. Така температурата в хладилника и фризера може да бъде различна, също както и влажността.

Precise chef cooling е система от датчици, разположени по целия хладилник. Те спомагат за максимално запазване на свежестта на продуктите и подпомага за запазване на ароматите на продуктите, в зависимост от местонахождението им в хладилника, без същите да се смесват помежду си. Охладителите изстудяват всеки ъгъл на хладилника равномерно, а цифровият инвертор контролира точната температура.

Samsung RS68N8321S9/EF

Хладилникът разполага и с диспенсър за вода. Филтърът пречиства водата перфектно и не е необходима честата му смяна. На диспенсъра има елегантен дисплей, за по-лесен контрол на температурата.

Енергийният клас на този хладилник е А++, а годишната енергийна консумация едва 389 kWh. Въпреки многобройните си функционалности, този хладилник е изключително тих – 39 dB.

Друга интересна възможност, която предоставя Samsung RS68N8321S9/EF е режимът на автономност. До 10 часа, хладилникът може да работи, без да получава електрозахранване. Това ви гарантира спокойствие, в случай на токов удар.

В заключение ще кажем, че това е един от най-добрите хладилници, които сме виждали. Иноксовото покритие, красивият цвят, минималистичният дисплей, огромното пространство и качеството на изработка, правят този хладилник перфектното предложение за всяка кухня!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply