сряда, април 24

Супергероят във вашата кухня – Хладилник Side by side Samsung RS68A8820B1/EF, 609 л, Клас F, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversion Smart 5 in 1, SpaceMax, Компресор Digital Inverter, Диспенсър за вода, Антрацит

Със супер дизайн, супер функции, характерен за серията Side by side, хладилник  Samsung RS68A8820B1/EF ще се превърне в супергероят във вашата кухня. Ще ви спечели с голям капацитет обособен в 2 отделни пространства и ниска консумация на енергия. Моделът е в цвят антрацит, с модерен, иновативен дизайн и ще внесе по-голяма доза стил във вашата кухня.

Samsung RS68A8820B1/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на специалната технология SpaceMax  позволяваща на вътрешните стени да бъдат много по-тънки, използвайки минимално количество високоефективна изолация, Samsung RS68A8820B1/EF е проектиран да създава повече място за съхранение вътре, без да увеличава външните размери.

Инверторният компресор автоматично регулира скоростта на електродвигателя в зависимост от избора на едно от седемте нива на охлаждаща мощност, като в резултат хладилникът консумира по -малко електроенергия – енергиен клас A+ от гама A+++ до D, работи тихо – ниво на шум 36 dB и гарантира да ви служи дълго.

Специалните технологии свързани с произвидителността не спират до тук.

Изненадата на Samsung e уникалната система за съхранение – Smart Conversion 5 in 1, която предлага изключителна гъвкавост при избора на режими на съхранение. Можете лесно да превърнете фризера си в хладилник, за да запазите храната за специални поводи свежа или да изключите една от камерите, за да пестите енергия.

Технологията Twin Cooling Plus  осигурява оптимална среда за поддържане на храната свежа. Влажността на въздуха в хладилното отделение се поддържа на 70%, докато в хладилници без технология Twin Cooling Plus  влажността на въздуха е 30%. В допълнение двете камери се охлаждат независимо, което предотвратява пренасянето на миризми от хладилното отделение във фризерното, в резултат на което храната остава свежа по –дълго врме и не се разваля.

Samsung RS68A8820B1/EF с най-добрата охладителна система на пазара – Full No Frost , която предотвратява натрупването на лед, като вътрешността се охлажда равномерно чрез постоянна циркулация на въздуха, поддържайки ниска консумация на енергия.

Samsung RS68A8820B1/EF

Функцията бързо замразяване осигурява бързо понижаване на температурата във фризерната част като създава студов резерв за замразяване, запазвайки витамините на продуктите, а функцията за бързо охлаждане  е идеална за бързо охлаждане на храната след големи пазарувания.

 

Още предимства на Samsung RS68A8820B1/EF:

  • Лесен и интуитивен за управление контролен панел;
  • LED осветление – спестява ви както време в търсене на покупките, така и електроенергия, защото не нагрява въздуха вътре;
  • Система за сигнализиране за отворена врата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply