сряда, май 29

Samsung RS68A8531B1/EF – Интелигентна функционалност и елегантен дизайн в хладилник Side By Side

Samsung RS68A8531B1/EF е висококачествен хладилник Side By Side, който съчетава интелигентна функционалност със стилен и модерен дизайн. Този модел от марката Samsung е създаден да отговори на изискванията на съвременните домакинства, които търсят простор и удобство при съхранението на хранителните продукти.

Full No Frost и Twin Cooling Plus – Оптимални условия за съхранение: Samsung RS68A8531B1/EF е оборудван с технологии Full No Frost и Twin Cooling Plus, които гарантират оптимални условия за съхранение на храните. Технологията Full No Frost предотвратява образуването на лед и скапването на храните, докато Twin Cooling Plus осигурява независимо охлаждане на хладилното и фризерното отделение. Това помага за запазване на свежестта, аромата и витамините на храните за по-дълго време.

Хладилник Side By Side Samsung RS68A8531B1/EF, 634 л, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Интелигентно преобразуване 5 in 1, Компресор Digital Inverter, Non-Plumbing, Диспенсър за вода, Клас E, H 178 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентно преобразуване 5 in 1 – Гъвкавост и ефективност: Samsung RS68A8531B1/EF разполага с функцията за интелигентно преобразуване 5 in 1, която ви позволява да промените режима на работа на отделните отделения на хладилника в зависимост от вашите нужди. Можете да използвате различни комбинации от хладилно и фризерно пространство, за да съхранявате различни видове храни и напитки. Това ви осигурява гъвкавост и ефективност в управлението на съхранението на храните.

Компресор Digital Inverter – Тиха и икономична работа: Сърцето на Samsung RS68A8531B1/EF е компресорът Digital Inverter, който осигурява тиха и икономична работа на хладилника. Този компресор се адаптира автоматично към текущите условия и регулира скоростта си, за да постигне оптимална ефективност на охлаждане. Това не само намалява нивото на шум, но и спестява енергия и намалява разходите за електрозахранване.

Диспенсър за вода – Освежаващо удобство: Samsung RS68A8531B1/EF разполага с вграден диспенсър за вода, който ви позволява да се насладите на студена вода във всяко време. Това е удобство, което предлага освежаваща алтернатива за напитки и ви спестява време и усилия при съхранението на бутилки с вода в хладилника.

Клас E на енергийна ефективност – Баланс между функционалност и енергийна ефективност: Samsung RS68A8531B1/EF е с клас на енергийна ефективност E, който го прави икономичен и спестяващ на енергия. Въпреки големия си капацитет и функционалности, този хладилник ви позволява да намалите енергийните разходи и да допринесете за опазването на околната среда.

Заключение: Samsung RS68A8531B1/EF е хладилник Side By Side, който предлага интелигентна функционалност, простор и елегантен дизайн. С технологиите Full No Frost, Twin Cooling Plus, интелигентното преобразуване 5 in 1 и други полезни функции, този модел ще отговори на вашите изисквания за съхранение на храните във вашия дом. Изберете Samsung RS68A8531B1/EF и се насладете на перфектната комбинация от функционалност, ефективност и елегантен дизайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply