понеделник, март 4

Хладилник Side by side Samsung RS67A8810WW/EF – с революционни два изпарителя

Този двукрилен хладилник с фризер може да бъде Вашата най-нова придобивка сред кухненското Ви обзавеждане, особено ако търсите уред, предлагащ голям и просторен вътрешен обем. Хладилник Side by side Samsung RS67A8810WW/EF е точно такъв! С общ нетен обем от 609 литра.

Samsung RS67A8810WW/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една от най-забележителните характеристики на този уред е тихият му шум по време на работа, от само 36 dB. Спокойно ще можете да поставите хладилника във Вашия кухненски бокс и да гледате необезпокоявани телевизия, да вечеряте със семейството си и какво ли още не.

Хладилник Side by side Samsung RS67A8810WW/EF преоткрива хладилната революция, като разработва технологията Twin Cooling Plus, въведена за първи път през 1995г. Twin Cooling Plus добавя нови нива на удобство и иновации със своите два изпарителя, които управляват отделно пространството на хладилника и фризера, за да минимизират температурните колебания.

Големият дебит на хладилника от 609 литра е разпределен в 4 вътрешни рафта, всеки изграден от здраво закалено стъкло, както и още 5 други рафта разпределени на вратите. Във вътрешността на хладилната част ще намерите отделение за зеленчуци и плодове. Отделенията във фризера са 4 на брой. Като цялата площ се защитава от автоматична охладителна система и система за охлаждане Full No Frost. Системата работи с два Digital Inverter компресора, един в хладилника и един във фризера, за да гарантира достатъчно добра ефикасност и висока производителност.

Освен перфектно охлаждане от всички страни, този хладилник предоставя удобството от голям дебит за съхранение на храна, функции Бързо охлаждане и Бързо замразяване. Притежава още и интелигентна система за сигнализиране за продължително отворена врата, с което спестява електроенергия и предпазва продуктите във вътрешността си от затопляне.

Samsung RS67A8810WW/EF

В предната част на хладилника е разположен интелигентен сензорен екран, уведомяваш Ви за всяка настройка, управление и работни градуси на хладилника и фризера. Малко по-отдолу от сензорния екран ще намерите изключителен диспенсър (дозатор) за студена вода, която ще можете да комбинирате с Вашето айс кафе в сутрините или за Вашите летни коктейли през следобеда.

Размери: широчина – 91.2см, дълбочина – 71.6см, височина – 178см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply