неделя, май 26

Всеки сантиметър има значение – Хладилник Side by side Samsung RS67A8810S9/EF, 609 л, Клас F, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversion Smart 5 in 1, SpaceMax, Компресор Digital Inverter, Inox

Красив, елегантен, перфектно хармоничен и стилен, изглеждащ като вграден, с минималистичен дизайн  и издигнат култ към храната, това е новата серия Side by side  на Samsung, която ще ви спечели с голям капацитет и ниска консумация на енергия.

Samsung RS67A8810S9/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът е създаден така, че да дава цялостно решение с оптимизацията на пространството, като използвате всяко кътче най-пълноценно.

Високоуретанова изолация, обезпечена от специалнатата технология SpaceMax™, позволява стените на хладилника да са много по-тънки, създавайки повече пространство за съхранение без увеличение на габаритите на хладилника.  Вътрешният ледогенератор вграден във вратата, ви дава допълнително място за съхранение, като освобождава място на рафта на фризера.

Не ви достига мястото в хладилника и желаете да разширите пространството му до фризера и да го използвате като малък хладилник? Не се притеснявайте! Samsung RS67A8810S9/EF предлага най-добрата система за съхранение – Smart Conversion 5 in 1,  в комбинация с  технология Twin Cooling, с помощта на която може да избирате между 5  температуртни режима на работа на хладилника, както и позволява да изключвате хладилника и фризера, за да спестите енергия.

Край на досадното смесване на миризми на храните, мухлясалият кашкавал и увехнали плодове и зеленчуци!  Благодарение на отделните въздушни потоци и прецизния контрол на температурата на технологията Twin Cooling Plus храната ви ще бъде два пъти по-дълго съхранена с автентичните си вкусови качества.

Искате по-бързо да охладите виното или замразите храната? От Samsung са помислили и за това! С натискането на един бутон, системата Power Cool издухва силно студен въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите напитки, а Power Freeze изпраща силна струя студен въздух във фризера, за да замрази храната или да приготви лед.

Samsung RS67A8810S9/EF

Споменахме ли, че Samsung RS67A8810S9/EF е безшумен? Да, само с едва 35 dB (B), дигиталният инверторен компресор работи по-тихо и енергоефективно, отговаряйки  на най-новите енергийни разпоредби, като автоматично регулира собствената си скорост съобразно нуждата от охлаждане.

Този хладилник е умен и интуитивен. Ще ви спечели с дискретният си контролен панел, чиито функции се управляват лесно с подобрена достъпност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply