сряда, февруари 21

Samsung RS67A8510S9/EF – Интелигентен и просторен хладилник Side by Side

Хладилникът Side by Side Samsung RS67A8510S9/EF е перфектният избор за семейства и хора, които търсят функционалност, голям капацитет и интелигентни функции в едно устройство. Със своите 634 литра обем, този модел предлага обилно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки.

Интелигентни функции: Samsung RS67A8510S9/EF е оборудван с иновативни технологии, които го правят умен и удобен за използване. Технологията Twin Cooling Plus осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната секции, което предотвратява пренасянето на миризми и запазва свежестта на храните. Системата за преобразуване 5 в 1 ви позволява да промените настройките на хладилника според нуждите ви – от хладилник към фризер, отделение за свежи продукти, Eco режим и др. Това ви дава гъвкавост и ефективност при съхранението на храните.

Full No Frost и Digital Inverter компресор: Този модел е снабден с функция Full No Frost, която предотвратява образуването на лед и конденз във фризера и осигурява равномерно разпределение на студения въздух в целия хладилник. Това ви позволява да се наслаждавате на безпроблемно съхранение на храните без необходимост от редовно размразяване. Компресорът Digital Inverter осигурява постоянна температура и по-ефективно охлаждане, като същевременно намалява шума и консумацията на енергия.

Хладилник Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 л, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Интелигентно преобразуване 5 in 1, Компресор Digital Inverter, Non-Plumbing, Диспенсър за вода, Клас F, H 178 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Диспенсър за вода и Non-Plumbing: RS67A8510S9/EF разполага с удобен диспенсър за вода, който ви позволява да се насладите на свежа и охладена вода по всяко време. И най-доброто е, че този модел е Non-Plumbing, което означава, че не се изисква връзка към водопроводната мрежа. Просто напълнете резервоара с вода и можете да се наслаждавате на прохладни напитки всеки ден.

Дизайн и размери: Хладилникът Samsung RS67A8510S9/EF има съвременен и стилен дизайн с иноксова отделка, която придава елегантност на вашия дом. С височина от 178 см, този модел е подходящ за семейства с големи нужди от съхранение на хранителни продукти.

Заключение: Хладилникът Side by Side Samsung RS67A8510S9/EF е надежден и функционален уред, който ще задоволи вашите нужди за съхранение на храни и напитки. С интелигентните си функции, големия капацитет и удобството на диспенсъра за вода, този модел ви предлага комфорт и лесота при ежедневната употреба. Независимо дали сте голямо семейство или просто обичате да имате винаги налични хранителни продукти, хладилникът Samsung RS67A8510S9/EF е идеалният избор за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply