четвъртък, юни 13

Хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO – най-големият 635-литров хладилник

Открийте своя нов просторен хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO! Най-усъвършенстваният и с най-голям обем хладилник на серията.

Отваряйки двете му просторни врати, ще откриете огромно хладилно пространство за съхранение на Вашите любими гозби и хранителни продукти. В пространството удобно са разпределени 4 броя рафта и още 5 рафта на двете мобилни врати. Има и специално отделение за зеленчуци и плодове, както и отделение с поставка на бутилки. Общият нетен обем само на хладилната част е 417 литра.

Samsung RS64R5302M9/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ниско, в долната част на хладилника принадлежи фризер с нетен обем от 218 литра, структуриран в 2 отделения за замразяване на храни. Общият капацитет за замразяване на фризера е 14кг.

Охладителната система на целия хладилник, заедно с неговия фризер, е изцяло автоматична, изградена по дизайн на една от най-успешните технологии Full No Frost. Системата Full No Frost е оборудвана с вентилатори и изпарители както във фризера, така и в отделението на хладилника. Тоест, за нейната добра производителност се грижат два отделни компресора. Силата на такива устройства обикновено е много по-висока и храната, поставена в тях, се охлажда много бързо.

Хладилникът притежава вътрешно осветление, аларма за забравена отворена врата, функции за бързо замразяване, бързо охлаждане, режим почивка, както и филтър против неприятни миризми на влага или развалена храна.

Samsung RS64R5302M9/EO

За доброто охлаждане и за комфорта на Вашата храна ще се грижи мощен Digital Inverter, оборудван с технологията All-Around Cooling, охлаждаща равномерно всеки сантиметър в пространството, от ъгъл до ъгъл, еднакво добре както на гърба на хладилника, така и в предната му част, близо до вратите. И всичко това е поместено в един от най-популярните и сполучливи дизайни SpaceMax, за направата на който е използвана много по-висококачествена, но и много по-тънка изолация на външните стени. С това хладилникът гарантира по-висока производителност и повече свободно пространство, благодарение на изтънените му стени.

Няма как да не останете впечатлени и от външния дизайн на хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO. В елегантен сребрист цвят, сензорен екран показващ Вашите настройки и управление на градусите, както и диспенсър за студена вода за Вашите свежи летни коктейли.

Размери: широчина – 91.2см, дълбочина – 71.6см, височина – 178см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply