петък, юни 14

Хладилник Side by side Samsung RS64R5302B4/EO – двукрилен хладилник в диспенсър за вода

Ако търсите модерен, елегантен, но най-вече голям хладилник, то значи търсите Side by side на Samsung! Samsung RS64R5302B4/EO предлага огромно вътрешно пространство, в което можете сигурно да съхранявате или да замразявате за дълго Вашите любими хранителни продукти, благодарение на високотехнологичната му Full No Frost система за охлаждане. Системата обхваща едновременно хладилната част и фризера, като регистрира изключително добра енергийна ефективност в клас А++ в гамата от А+++ до D.

Samsung RS64R5302B4/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Digital Inverter мотор, с един компресор, ще се грижи за Вашите хранителни продукти, като осигурява All-Around Cooling (охлаждане от ъгъл до ъгъл), без слабо охладени зони, които създават потенциален риск за разваляне на храната. Без значение дали ще поставите Вашите продукти на дъното на хладилника или в предната му част, близо до вратата, храната ще е перфектно охладена, всеки път.

Друго основно качество на хладилника е неговият изключително тих режим на работа, с който остава почти незабележим, ако изключим колосалния му размер. Хладилникът регистрира нива на шум от едва 39 dB.

Нетният обем на хладилник Samsung RS64R5302B4/EO е 417 литра, които обхващат 4 просторни вътрешни рафта и общо 5 други рафта, разположени от вътрешността на вратите. Във вътрешността на уреда ще намерите и специално отделение за зеленчуци и плодове, както и рафт за поставка на бутилки. Гарантирано ще разполагате с достатъчно голямо пространство за купища продукти, благодарение и на специалната изработка на дизайна на уреда, в който участва технологията SpaceMax. Според този нов вид дизайн, стените в корпуса на уреда са изградени с много по-тънки размери от обикновено, като по-никакъв начин това не означава, че хладилникът ще охлажда некачествено. Тънките стени са проектирани със специален клас изолация, която е много по-тънка от конвенционалната. Така получавате висока производителност и още повече вътрешно пространство.

Samsung RS64R5302B4/EO

Нетният обем на фризера на хладилник Side by side на Samsung е 218 литра, в които се побират две широки отделения за замразяване. Капацитетът на замразяване на фризера е 14 кг.

Хладилникът притежава вътрешно осветление, аларма за забравена отворена врата, функции за бързо замразяване, бързо охлаждане, режим почивка, както и филтър против неприятни миризми на влага или развалена храна.

Размери: широчина – 91.2см, дълбочина – 71.6см, височина – 178см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply