вторник, ноември 28

Samsung RS50N3513SA/EO – Side by side хладилник с диспенсер

Samsung RS50N3513SA/EO е едно добро предложение от корейската компания, свързано с двукрилите хладилници.

Както повечето от вас са запознати, двукрилите хладилници Side by side, навлизат все по смело на пазара у нас. Samsung RS50N3513SA/EO не прави изключение от това правило. Със своите размери този тип хладилници дават пълна свобода на домакинствата. Подходящи са за използване от по-големи семейства, а често са предпочитани и от ресторантьорския бранш.

Защо това е така? На първо място размерите. Със своите 501 литра нетен обем, това наистина е огромен хладилник.  От своя страна обемът е разделен между хладилник и фризер съответно на 357 литра за хладилника и 144 литра за фризера. Рафтовете в него са изработени от закалено стъкло, с 3 отделения за зеленчуци. Хладилникът разполага и с поставка за бутилки, която е изключително удобна, когато отделенията на вратата са запълнени. А в най-горната част на вратата, има специално отделение за млечни продукти – Diary guard.

Samsung RS50N3513SA/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За да бъде използван в цялост вътрешният обем, от компанията са се постарали да поставят лесно регулируеми рафтове. По този начин може да управлявате обема на различните отделения и да съхранвяте дори по-големи продукти.

Вратите на хладилника са плоски и се отварят навън. На лявата врата има сензорен екран, за по-голямо удобство при управлението. Хладилникът разполага и с диспенсер за топла и студена вода, поставка за яйца и лед, а цветът е прекрасен сребрист.

Въпреки големите си размери 91.2 х 73.4 х 178.9 см, хладилникът е изключително икономичен. Разпоалга с енергиен клас А+. Това се дължи на инверторния компресор, който регулира автоматично скоростта си. Нивото на шум е сведено до минимум 43 dB.

Най-важната част от този хладилник, е неговата функционалност.

Прекрасна функция за летните сезони е бързото замразяване. Така създаването на ледени кубчета никога повече няма да бъде проблем. Както всички нови хладилници на Samsung и този е оборудван със система за вентилация на въздуха All Round. Чрез нея всички рафтове и краища на хладилника се охлаждат равномерно, поддържайки постоянна оптимална температура.

Samsung RS50N3513SA/EO

Свежестта на храната се поддържа чрез системата No Frost. Тя предотвратява натрупването на лед по продуктите, чрез вътрешна циркулация на въздуха. Така дори незащитените с опаковка продукти, остават свежи за по-дълго време.

Samsung RS50N3513SA/EO е оборудван и със стандартни функции като система за сигнализиране за отворена врата, заключване за деца, дори енергоспестяващ режим “ваканция”. Едно от големите предимства на този хладилник е работата му на автономен режим. При изключване от захранването или спиране на тока, хладилникът продължава да поддържа нормалното естество на работа до 8 часа.

Както всички останали хладилници на марката, така и Samsung RS50N3513SA/EO е едно изключително добро предложение за вашета кухня. Хладилникът изглежда красиво и подхожда на всякакво обзавеждане. Под минималистичният му въшнен вид обаче, се крие една наистина добра машина.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply