петък, юни 14

Сребърно бижу от Samsung RB3VTS104SA/EO

Последното нещо, което трябва да ни интересува при закупуването на хладилник е неговия външен вид. Дали Samsung RB3VTS104SA/EO е само красив хладилник, без никакви функционалности, ще разберем в долните редове.

ДИЗАЙН:

Начинът, по който изглежда този хладилник, напомня на суперавтомобил. Сребърният цвят, който са избрали от компанията е уникално красив. Разстоянието между фризер и хладилник е сведено до минимум. Това създава впечатление за безкрайност. Вратите се отстрани с елегантни незабележими ръкохватки. Вратите на хладилника са плоски, което позволява на същия да бъде прибран в шкаф. Не ви съветвам да го правите. Задната част на хладилника е покрита с удароустойчив материал, което крие сводките и предпазва от нараняване.

Размерите на Samsung RB3VTS104SA/EO са: 59,5x65x186. Напълно стандартни и достатъчни, за да побере всичко необходимо.

Интериорът на хладилника се състои от няколко части, разделени от 4 бр. рафтове в него и 3 бр. на вратата. Има и традиционното отделение за зеленчуци. Фризерът е с три отделения, едно от които малко по-голямо. Най-интересното е, че рафтовете са регулируеми. Т.е. за постигане на оптимално пространство, може да организирате местата, така както на вас ви е удобно. Хладилникът е с метална поставка за напитки, поставка за лед. Рафтовете са направени от закалено стъкло, издържащо до 100 кг.  Въпреки това те са лесни за почистване. LED светлината е допълнение към завършения интериор!

Samsung RB3VTS104SA/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

ФУНКЦИИ:

Дори да нямаше достатъчно екстри, това щеше да е един от най-добрите хладилници, единствено заради външния му вид. От Самсунг обаче са се постараи ли тук. Samsung RB3VTS104SA/EO е пълен с всевъзможни екстри, затова ще бъде малко трудно да ги споменем всички. Но ето най-важните:

Twin Cooling System: система за оптимизране на температура и влажност. Датчиците, използвани от производителя спомагат за максимално запазване на свежестта на продуктите и подпомага за запазване на ароматите на продуктите, в зависимост от местонахождението им в хладилника, без същите да се смесват помежду си.

Контрол на влажността: отделението, което е определено за плодове и зеленчуци, може да бъде регулирано в зависимост от продукта, създавайки идеалната среда за него.

No Frost: системата предотвратява нежеланото замръзване в хладилника. Това предпазва продуктите и спомага за по-дълготрайното им съхранение.

И най-важното – хладилникът е способен да работи до 17 h в режим на автономия! Дори и при най-силния токов удар, не бива да се притеснявате за храната си!

Samsung RB3VTS104SA/EO

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Хладилникът разполага с компресор, за по-бърза обработка на температурата. Годишната му енергийна консумация е около 240 kWh и е с енергиен Клас А++. Нивото на шум, което е измерено около хладилника е по-ниско от 90% от моделите – само 39 dB.

Нетният обем на Samsung RB3VTS104SA/EO е цели 317 литра, разпределен съотвено 228 л за хладилника и 89 литра за фризера.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Това е един изключително красив, изключително удобен, модерен хладилник. Цената му е под 900 лева. Честно казано трудно бихте намерили по-добро решение. Нивото на изработка, качеството на продуктите и функционалността, нарежда този хладилник на едно от челните места. И да не забравяме – това е един от най-красивите хладилници!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply