сряда, април 24

Иновации и дизайн съчетани в Samsung RB38T676DSA/EF

В последните години Samsung разви изключително много гамата хладилници, които предлага. Днес на пазара има различни стилове: от двуврати, с фризер разположен отгоре или отдолу, функционалности като Wi-fi, No Frost и други.

Samsung RB38T676DSA/EF е един предсташител на марката, който включва в себе си всички гореизброени качества. Достатъчно надежден, с огромен капацитет и по мое субективно мнение – красив хладилник.
Samsung RB38T676DSA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нека да започнем от капацитета – цели 385 л! Да, този хладилник е способен да събере достатъчен брой продукти, необходими за няколко седмично изхранване на семейството.

За да достигне до подобен обем, производителят е използвал нова технология SpaceMax, която благодарение на новия дизайн осигурява същата топлоизолация на хладилника, при по-тънки външни стени. Или иначе казано: размерът на хладилника остава непроменен 58,5 х 65,8 х 203 см.

Това означава, че хладилникът би се вместил подходящо във всяка кухня, размерите остават стандартни, като дори може да бъде вграден и в шкаф. Високоефективната топлоизолация предпазва от заграване на машината, а същевременно качеството на охлаждане в него е дори подобрено.

На какво се дължи това?

Samsung RB38T676DSA/EF е оборудван с всевъзможни технологии като Digital Inverter; No Frost; Optimal Fresh+; Optimal Humidity. Но може би функцията, на която трябва да се обърне най-специално внимание е: All Round Cooling. Иновативната технология позволява на продуктите да останат добре охладени, независимо от местоположението си в хладилника. Чрез своите сензори и вентилационната система, хладилникът охлажда ефективно всички продукти, проверява температурата, а продуктите остават свежи за по-дълъг период.

Да се върне на обема – той би бил безсмислено голям, ако не се използва по предназначение. Samsung RB38T676DSA/EF разполага с  4 броя рафтовена хладилник и 4 броя рафтове на вратата, както и с отделения за зеленчуци. От своя страна фризера също е разделен на 3 отделения, едното от които стандартно е по-обемно. Почистването става лесно, удобни са за вадени, достатъчно издражливи са. Всички рафтове са направени от закалено стълко. В горната част на хладилника са разположени и метални стелажи за поставяне на напитки, същите могат да бъдат с размери от 82 мм и 105 мм, в зависимост от вида на бутилката.

Добре познатата напоследък технология NoFrost, се превърна в желание на всяко домакинство.

И този хладилник не прави изключение. По този начин циркулацията на въздуха е на значително по-добро ниво и вече го няма достадното замръзване и размразяване на хладилника. Продуктите остават свежи, дори без да бъдат покрити, а според производителя зоната на оптимална свежест (в долната част на хладилника), запазва свежества 2 пъти по-дълго.

Повечето хладилници са насочени предимно към дамите, а функциите които предоставят са за да задоволят желанията им. Тук обаче е помислено и за мъжете! Функцията Power COOL е предназначена за бързо и силно изстудяване на храни (по-скоро напитки). При използването й, силна струя от студен въздух се насочва към продукта за бързото му охлаждане. По този начин “освежителните” напитки на всички мъже, ще бъдат изстудени максимално бързо.

Samsung RB38T676DSA/EF

Повечето от вас ще си помислят, че зад цялата тази функционалност се крие и голяма консумация на ток. Но това не е вярно. Дигиталната инверторна технология, въведена от Самсунг, с компресор автоматично регулиращ собствената си скорост, използва до 50% по-малко електроенергия и попада в енергиен клас А++. Другият проблем, който стои на дневен ред е шума. И тук от компанията са помислили за своите потребители. С ниво на шум от 35 dB, хладилникът може да бъде поставен незабележимо дори в читалня.

 

Дали си заслужава: определено. Доскоро Samsung не бяха от предпочитаните марки хладилници. С Samsung RB38T676DSA/EF, обаче това се променя. За този модел от компанията са заложили на иновативни технологии, преплетени с класически елегантен дизайн. Мощ, бързина и качество. Тези три думи описват най-добре този хладилник.

Повече информация относно модела, както и детайли около цена и достава, може да получите, ако натиснете бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply