четвъртък, юли 25

Неповторима свежест и удобство – Хладилникът с фризер Samsung RB38T630ESA/EF

Хладилникът с фризер Samsung RB38T630ESA/EF представлява впечатляващо съчетание от ефективност, иновации и стил. С вместимост от 376 литра той предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки за цялото семейство. Този модел е създаден, за да задоволи вашите изисквания за съхранение, осигурявайки оптимални условия за свежест и удобство.

Хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF, 376 л, Клас E, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Диспенсър за вода, H 203 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологични иновации: Хладилникът Samsung RB38T630ESA/EF е оборудван със множество иновативни функции, които гарантират оптимално съхранение на храната ви. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед вътре в уреда, което означава, че няма нужда от ръчно размразяване. Компресорът Digital Inverter осигурява постоянна температура и ефективност, като регулира скоростта на работа според нуждите на уреда. Това не само гарантира по-дълъг живот на хладилника, но и намалява шума и разхода на енергия. Освен това, функцията All around cooling равномерно разпределя студен въздух вътре в уреда, осигурявайки постоянна свежест на храната.

Удобство и функционалност: Хладилникът Samsung RB38T630ESA/EF е проектиран с мисъл за удобство и практичност. Вграденият диспенсър за вода ви позволява да се наслаждавате на свежа и охладена вода по всяко време, без да се налага да отваряте вратата на хладилника. Разполагащият се във вратата контролен панел ви дава лесен достъп до функциите и настройките на уреда. Освен това, височината от 203 см и стилният сребрист цвят с покритие против отпечатъци придават на хладилника с изискан външен вид, който се отличава от традиционните модели.

Енергийна ефективност и околна среда: Хладилникът Samsung RB38T630ESA/EF се отличава с класификация E за енергийна ефективност, което означава, че е оптимален за спестяване на енергия и разходи. Това е важно не само за вашата електрическа сметка, но и за опазването на околната среда. С по-малък разход на енергия и ефективна работа, хладилникът помага за намаляване на въглеродния отпечатък и опазване на природните ресурси.

Простор и организация: С вместимост от 376 литра, хладилникът Samsung RB38T630ESA/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки. Разполага с различни полки, кошници и рафтове, които могат да бъдат лесно настроени и преместени според вашите нужди. Функцията VitaFresh поддържа оптимална влажност и температура за оптимално съхранение на плодове и зеленчуци, като ги запазва свежи и хранително стойни за по-дълго време.

Заключение: Хладилникът с фризер Samsung RB38T630ESA/EF е елегантно решение за вашата кухня, комбинирайки стил, функционалност и енергийна ефективност. Със своите иновативни технологии, просторност и удобство, той осигурява оптимални условия за съхранение на храната ви и същевременно придава изтънченост на интериора на вашата кухня. Независимо дали готвите за себе си или за цялото семейство, хладилникът Samsung RB38T630ESA/EF е надежден партньор, който ще гарантира свежестта и качеството на вашата храна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply