сряда, април 24

Samsung RB38T602CSA/EF – Просторен и ефективен хладилник с фризер за съхранение на вашите храни

Хладилникът с фризер Samsung RB38T602CSA/EF е перфектното решение за тези, които търсят простор и ефективност при съхранението на хранителни продукти. Със своите 390 литра обем, този модел на Samsung предлага достатъчно място за съхранение на всички необходими храни и напитки.

Класът на енергийна ефективност C осигурява икономия на енергия и по-ниски разходи за електричество, без да компрометира на качеството на охлаждане. Технологията NoFrost премахва необходимостта от размразяване, като предотвратява образуването на лед и кондензация вътре във фризера.

Хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF, 390 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Metal Graphite

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Снабден с компресор Digital Inverter, Samsung RB38T602CSA/EF осигурява постоянна и стабилна работа, като регулира скоростта си в зависимост от нуждите на хладилния капацитет. Това не само намалява шума, но и гарантира по-дълъг живот на хладилника.

Технологията All around cooling гарантира равномерно разпределение на студен въздух във всички зони на хладилника, осигурявайки оптимални условия за съхранение на вашите храни. Всеки продукт ще запази свежестта и аромата си по-дълго, без да се променя вкусът и качеството им.

С височина от 203 см, Samsung RB38T602CSA/EF предлага достатъчно място за организиране на всички ваши храни. Вратите на хладилника разполагат с полезни отделения и рафтове, което улеснява сортирането и достъпа до различните продукти.

Хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF, 390 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Metal Graphite

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Metal Graphite цветът на хладилника придава съвременен и елегантен вид на вашата кухня. Той се вписва лесно във всяко интериорно решение и ще бъде стилен акцент в пространството.

С Samsung RB38T602CSA/EF ще получите не само високоефективен хладилник с фризер, но и стилен и практичен аксесоар за вашия дом. Безупречното съхранение на вашите храни и напитки е гарантирано с този модел на Samsung.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply