сряда, май 29

Samsung RB38C7B6AB1/EF – Изтънчен и Интелигентен Хладилник за Идеалната Организация на Продуктите във Вашия Дом

Хладилникът Samsung RB38C7B6AB1/EF е най-новото добавление към серията Bespoke на корейския производител. Този иновативен уред се отличава с висока ефективност, интелигентни функции и стилна визия. С обем от 387 литра и няколко иновативни технологии за запазване на свежестта на храните, този хладилник е създаден да предостави перфектното съхранение на всички продукти във вашата кухня.

Хладилник Samsung RB38C7B6AB1/EF, Bespoke, 387 л, Клас A, Total No Frost, Twin&Metal Cooling, Digital Inverter Compressor, WiFi, AI Energy, H 203 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Изтънчен и съвременен дизайн: Samsung RB38C7B6AB1/EF има изчистен и модерен дизайн, който се вписва перфектно във всяка съвременна кухня. Съчетание от тъмния иноксов корпус и елегантните ръкохватки, този хладилник придава изисканост на пространството около него. Благодарение на стилния си вид и добре балансирани пропорции, този модел изглежда като истински акцент в интериора на вашата кухня.

Просторност и организация: С обем от 387 литра, Samsung RB38C7B6AB1/EF предоставя достатъчно място за съхранение на храните за цялото семейство. Освен това, вътрешното разпределение на отделенията е много удобно и функционално. Twin&Metal Cooling технологията гарантира постоянна температура във всички отделения, запазвайки свежестта и вкуса на храните за по-дълго време. Допълнителното пространство на вратата и специалните рафтове и кошници позволяват лесна организация на хранителните продукти и напитки.

Total No Frost и Digital Inverter Compressor: С Total No Frost технологията на Samsung, забравете за размразяването на фризера. Тя предотвратява образуването на лед на стените, осигурявайки постоянно циркулиране на студения въздух. Това не само гарантира оптимални условия за съхранение на замразените продукти, но и спестява време и усилия от ваша страна.

Digital Inverter Compressor е сърцето на този хладилник. Това е интелигентен и енергоефективен компресор, който автоматично регулира скоростта си в зависимост от текущите нужди на хладилника. Това позволява значително намаление на енергийната консумация, което се отразява положително на вашите сметки за електроенергия.

Интелигентни функции и Wi-Fi контрол: Samsung RB38C7B6AB1/EF e оборудван с AI Energy технология, която използва изкуствен интелект за оптимизиране на енергийната консумация на уреда. Това означава, че хладилникът сам автоматично променя настройките си, за да осигури най-ефективната работа въз основа на вашите привички и потребности.

Още едно предимство на този модел е възможността за Wi-Fi контрол. С помощта на мобилното приложение на Samsung, можете да управлявате хладилника дори когато не сте у дома. Това ви дава възможност да проверите температурата, да регулирате настройките или дори да активирате специални режими на работа.

Заключение: Хладилникът Samsung RB38C7B6AB1/EF предлага съчетание от елегантен дизайн, висока функционалност и интелигентни функции. Със своя капацитет и иновативни технологии, той удовлетворява всички нужди на съвременното домакинство. Ако търсите уред, който да предложи перфектното съхранение на храните и да ви освободи от грижите за енергийната консумация, този модел на Samsung е прекрасен избор за вас. Насладете се на свежестта и лекотата в организацията на продуктите във вашата кухня с Samsung RB38C7B6AB1/EF!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply